Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, je moc dobře známo, že tvoje inteligence hory přenáší a většina si toho velmi váží. Bohužel tvá inteligence je velmi zapeklitá, je vidět, že jsi se pokoušel o VŠ , a já za sebe musím říci, že tvá zákoutí při svém chabém vzdělání nejsem schopen uchopit tak, abych si mohl z něho něco vzít..Ale asi je to ve mě, uvedu příklad, můj tchán je otitulovaný až na půdu, jeden titul za druhým , je mu 93 let, tak jsem chtěl, aby mne poučil a já pochopil aspoň střípek jeho nashromážděného vzdělání..Taky jsem se ho ptal, čím se živil a on mi nebyl schopen jakkoliv odpovědět, ptal jsem se , co vlastně po něm zbylo, chtěl jsem prostě poradit , jak se lépe v jakémkoliv problému orientovat..Ale vše marné, bla, bla, kecy, slinty, proklamace a pomluvy, všechny znal, byl v prognostickém ůstavu, ale jedna věc je u něho neopominutelná...Všichni okolo, co něco dělají, jsou pitomci, živnostníci jsou jen zloději, uznává jen to, co je zadarmo, celý život byl ke státu přisátý jako pijavice. Zjednodušeně klasický vyžírka...no prostě ČEHŮN kvalifikace formule l. Mám podezření, že až vyrosteš , budeš obdoba..
P.S. tohle vůbec není dehonestace vzdělanců, spíš moje zklamání z toho, jak jsou často úplně prázdní.., :(
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista
Příspěvky: 4820
Registrován: 05 říj 2009, 19:33

Příspěvek od A6TDI »

(rofl) (LOL)
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:... byl v prognostickém ůstavu, ale...
Ty budes kazat o nejake inteligenci a vzdelani? :D

Forest píše:
Vici píše:ty jsi totiž pohodou komunismu odchovaný rebel.... (LOL)
Nechapu, ze jsem na tuhle formulaci neprisel sam. Je to neuveritelne vystizne. Vici mile prekvapil.

Slovy z Pelisku: "Květinová alternativa v rodině důstojníka lidově demokratické armády!"

Jericho, priznej se, ze jsi jeste stale tak naivni, ze veris, ze Sametova revoluce byl aktem studentu apod. a ze Havel byl ten pravdolaskar, kteremu slo o tu svobodu a lasku a pravdu, ze? :wink:
jericho-3 píše:A co se týče pomatence Foresta a jeho úvah, je až neuvěřitelné, že může někdo se zdravým rozumen zpochybňovat 2 nejkrásnější slova, jako je láska a pravda..Ten, kdo se těmto slovům posmívá, nebo je odsuzuje je jen bezcenný shluk buňek a od těch raději dál. Jdou sebestřední, sobečtí a osud jiných je jim totálně ukraden, nejsou schopni utvořit žádný vztah, který by za něco stál..A co se týče Havla, ti kdo jej nesnáší jsou právě ty mrdky, kterým Havel ukázal zrcadlo a oni přimo viděli, jaké mrdky vlastně jsou.... :( :(
Jericho, prokazujes, ze jsi bud v urcitem smeru analfabet - ve smyslu, ze nedokazes porozumet psanemu textu a nebo zavadis a prekrucujes, tak, jak je to tvym zvykem. Proste se pokousis manipulovat s ctenari a stavet me do spatneho svetla ... ale tady je presne videt, jak ucelove zavadis a prekrucujes. Je to jako kdyby nekdo napsal, ze cerna barva na aute je spatna a ty jsi se do nej hned pustil, ze je rasista ... proste "Jerichova genialita v praxi" :wink:

Ukaz mi, kde konkretne zpochybnuji lasku a pravdu nebo se tomuto vysmivam? Ty packale, ja zpochybnuji akorat to, ze Havlovi slo opravdu o tu pravdu a lasku ... co se lasky tyce, je prokazano, ze to byl smilnik na n-tou a ze v dobe, kdy jeho zena (ktera za nim vzdy stala a tolerovala mu jeho zalety a excesy) umirala, tak on se pelesil s Vodnanskou, dost mozna paralelne i s Veskrnovou. Jinymi slovy, clovek, ktery podvadi svoji zenu nema pravo kazat o pravde a lasce...a klidne me odsud jako naivku nebo slabocha, ze sve pritelkyni nejsem schopen zahnout a lhat, akorat to nadherne dokresli tvuj charakter :wink:

Havel nikdy nebyl moralne na vysi, (pouze se tak snazil vypadat a mnoho omezenych lidi mu to zralo i s navijakem) takze nemel sebemensi sanci nekomu ukazovat zrcadlo. Jedine, to diky tem, kteri ho glorifikovali mel moznost (tu moznost a podporu mu davali oni) ostatne kritizovat a moralizovat. Nenut me, abych tu odkazoval na text, ktery o nem jedna hodne kriticky, popisuje jeho zivot, jeho skutky, jeho povahu a chovani ve velice negativnim svetle a tento text byl verejne znam za jeho zivota a on na nej nikterak nereagoval cimz neprimo uznal, ze to je pravda. A tim se dostavame k druhemu slovu, tedy pravde - pokud by mu slo o pravdu tak by se neukazoval ve lzivem svetle.


Takze, pokud jsi presvedcen, ze Havel byl predstavitelem toho, co predstavuje lasku a pravdu, pak naprosto chapu tvoje pokrivene vnimani reality.



Jericho, popremyslej ... i lidi, kteri s tebou souhlasi maji nazor jako ti, kteri s tebou v mnohem nesouhlasi:
Rolan píše:
jericho-3 píše:
fekálek píše: To opravdu jericho nevidíš, že ty tvoje italský kydy nikdo nežere??? Proč se nepřesuneš někam na ITAL forum, proč pořád krmíš koncernysty kteří se tu jen dobře baví nad tvými italskými kecy o spolehlivost? Kdyby byl Ital tak dokonalej proč v něm jezdí jen půl procenta ČR? Divný viď? ;)
Zrovna dneska jsem podobnému tobě a těm ostatním stádním motoristům vytřel zrak, protože mě už s.ali na cestě.. Jel jsem cestou mezi lesy, samé zatáčky serpentiny, no prostě ideální cesta, kde se pozná who is who..Chápu , že rodiny na výletě chtějí mít klid, ale po ránu snad ještě necestují, takže fekálku ty tvoje kraksny mě totálně štvaly, jel jsem sám, auto prázdné, sice na plecháčích se zimním obutím, ale neskutečná radost z jízdy..Ale vždy se tam připletl nějaký podobný čehůn v koncernu, už mě tak srali , že jsem na ně troubil, aby uhnuli. Někteří se pokoušeli , protože se cítili zahanbeni, ale chudáci v těch kraksnách než projeli zatáčkou, tak jsem byl pryč, protože než ti burani přeřadí, než to roztočí, /protože noha na to není zvyklá/tak jsem dávno pryč..Než se probere to jejich turbo, zlenivělé při úspoře paliva, tak mě čumí do kurfu a zuří...Mám krátké auto, kovaná ramena, motor jede jako dělo, cítim krásně vozovku, auto je jako přilepené, takže žádný pekáč dnešní doby této kategorie kraksny na to nemá..Samozřejmě je to jako přes kopírák...,tam kde ti borci zazáří je vždy jen rovina, tam naloží, až se jim jejich ŘJ převaluje mezi nouzákem a pořádným tahem a motor zvyklý na blafání při cestách mezi supermarkety přemýšlí zda nemá do ringu hodit ručník...Je zajímavé diagnostiku, že můj Ital nerezaví ještě teď, 25 let od výroby...Až budou vaše kraksny takhle staré, tak už dávnou budou ve spalovně PVC a zbytek ve vysoké peci..Takže si nelžete.., páří se vám od huby..Kurva to byla krásná cesta... (LOL)
Jericho, napadlo tě že většina lidí prostě jenom jede z bodu A do B a jízda v autě je pro ně jenom otrava a ztráta času? Uhnou ti prostě proto, že mají rozum a bláznům se radši vyhnou. A souhlasím s tím, že jsi si zasloužil dostat po tlamě.
Tohle ode mě neber jako urážku, se spoustou věcí s tebou souhlasím, ale není čas zajít k psychologovi a nechat si pomoct? Jednou se ti to vymkne z kontroly :?

Nemohu si pomoci, ale zpusob, jakym jsi to napsal tak vypovida o nejakem komplexu, vnitrni zvracene pohnutce, zbytecne agresivite.

... a do kritiky Rolana bych se byt tebou nepoustel, protoze tomu cloveku se da pramalo co vytknout (komplexne). Z meho pohledu, tak jak jsem ho mel moznost poznat (i osobne) tak mi nezbyva, nezli smeknout.
... nicmene, obavam se, ze tobe nebude cinit problem ho treba oznacit za rudou pakaz nebo si vymyslet neco jineho, tak, jak je v tvem zvyku


Mimochodem, k te korozi. Zajiste, jakozto "kovanemu mechanovi" je ti znamo, ze tzv. "Masarky" (MB W210) hrozne, ale az nezdrave tihnou ke korozi, ze?

No a ja jsem narazil na cloveka, ktery ma hned nekolik Masarek v dobrem stavu (temer zanovnim). Ptal jsem se ho, jak je to mozne a jak s tim jezdi. On rika, ze je strida a ze jezdi ve sve podstate se vsema, bez ohledu na rocni obdobi, nicmene, u vsech nastrikal spodky, vystrikal dutiny a vzdy po zime ruzne dutiny vycisti, proplachne, pripadne nejak "impregnuje".

Ja verim, ze ty, jakozto "kovany mechan" ses si moznych uskali sveho auta vedom a vzhledem k tomu, ze chces, aby ten tvuj pekac dlouho vydrzel, tak mu davas prubezne tu peci, takze neni divu, ze neni znamka koroze.

Co jsem tim chtel rict? Ze stav tveho "supersportu" nemuze konkurovat se stavy vozu beznych uzivatelu, resp. presneji receno spotrebitelu a tudiz tvuj argument je irrelevantni.


A jeste jedna poznamka: vis, jaci ridici me nejvice irituji? Ti, kteri me v neprehlednych usecich (predevsim zatacky) predjizdeji (a ja musim za ne davat pozor, aby je protijedouci auto, ktere nevideli nesejmulo) a pote me na prehlednych usecich brzdi protoze tim, ze me predjeli, tak si neco dokazali a potom uz museji koukat na spotrebu. Proste to neplyne z jejich jizdniho stylu, pouze pouzivaji auto jako prostredek pro zvyseni ega ci posileni sebevedomi.


... a vzhledem k tomu, ze se to tu objevuje pomerne casto, doporucim ti presmerovat svoje vylevy na fora, kde najdes vice pochopeni:

http://www.fiatclub.eu/

https://www.club-fiat.com/

http://www.oldfiat.estranky.cz/clanky/old-fiat-club/

http://www.fcc.cz/

http://www.fanklubfiat.cz/



https://www.fiat.cz/svet-fiat/kluby-fiat

... zde totiz moc pochopeni neziskas. Zdejsi osazenstvo je totiz zamereno na zvysovani vykonu (coz je u Fiatu vzhledem k potencialu dost miziva sance), coz se tyka predevsim tebou nenavideneho VW koncernu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Uživatelský avatar
Forest
Aktivista
Příspěvky: 7023
Registrován: 16 bře 2006, 18:26
Bydliště: Čechy krásné, Čechy mé (Mechov/Praha)

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:
Tomas.cz píše:...

Tady na snímku je výstupní stanice a ty tenké roury vlevo dole jdou do Týna.

https://mapy.cz/letecka?x=14.3712922&y= ... 5&z=19&l=0
Bezva, jen si říkám jak to nad tou elektrárnou fotí, když jsou přípraveny stíhačky sestřelit každého, který nad území Elektrárny zavítá? Asi drony nebo ..Neviš jak to vlastně fotí?
"Jerichova genialita" naservirovana na stribrnem podnose. Na tuto informaci nemusis studovat ani stredni skolu, natoz tebou tak opovrhovane vysoke skoly, toto vedi uz deti ze zakladni skoly.

Toto je urcite snimek dronu. Obcas mi opravdu pripada, ze jsi hodne omezeny a zvlaste v kontextu s tim, jak tu kazdeho poucujes a kazes tu to pusobi prinejmensim rozporuplne.

Jericho, mimochodem, to neni nic noveho. Takto si nas "kontrolovali a udrzovali pod drobnohledem" ze SSSR uz pred desitkama let zpet. Vedeli tak presne kolik jsme ceho meli realnou sanci vyprodukovat a zda je "nesidime". Tohle by nekdo s takovym puvodem a vedomostmi o minulem rezimu mel vedet, nebo se mylim? :wink:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

Tady jericho něco málo o tebou opěvované zemi zaslíbené USA, vypadá to na úplný blahobyt ;)

https://www.novinky.cz/ekonomika/507221 ... platy.html
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Když si to tak člověk čte , často ho mrzí, jak je to pořád stejné, už jako kluk , narozený v socialismu jsem nechápal, když nám pořád tvrdili, že všichni okolo nás mimo SSSR a soc.tábora jsou zločinci, hajzlové a imperialistická hovada...., ale to jim nestačilo, tak nám ještě mlátili do hlavy o zrádcích našeho národa, kulacích, zaprodancích a všech, kteří nemašírovali v řadě ..Tak jsem si jako klučina říkal, jak je to možné? U nás ráj a jinde hnůj, samí fašisti a esesáci..A nechápal jsem na 1. máje proč nosí ty hnusné dědky nad hlavami a pořád řvou ta hnusná hesla.....A jak šel život, začal jsem si všímat těch, co tohle prosazovali, měli plnou hubu komunismu v budoucnosti a nenávisti v tvářích..A sleduji to dodnes, stačí jen číst, kdo co píše a jak mluví a jsem doma..Po revoluci jsem si myslel, že teď jim to ukáže, ta naše skrytá síla NÁRODA dušená komunistickou pakáží..Ale brzy jsem "vystřízlivěl" a konečně pochopil, jak to opravdu je, samozřejmě že velký vliv má 40. leté masírování , ale resumé je horší. Mám proti známým a kámošům, kteří se trápí, kam jsme to dopracovali jednu velkou výhodu..Když dospěji k názoru, který se mi neustále potvrzuje, tak jsem "osvobozen" a nijak moc se netrápím..Už dávno vím, že v našem národě je velká množina PITOMCŮ A RUDÉ PAKÁŽE, která nás vždy bude stahovat dolů, blíže k lidským mrdkám, bezcharakterním děvkám, kteří se ani nestydí se nechat podporovat tím hnusným kapitalismem , mít hubu mastnou za cízí prachy a JEŠTĚ JIM ZATO NADÁVAT a připravovat se na to, až dotace a podpory skončí, jak se osamostatnit s plnou hubou nacionalismu..NIC NEŽ NÁROD..
P.S. když se tak rozhlédnu po krajině, vidím ty lány a vzpomenu si, kdo nás vede, reprezentuje a ukazuje světu, co to Češi jsou, pochopil jsem, kdo je ve střední Evropě NEJBLBĚJŠÍ...Kdo nejenže zničil přírodu, 40. let pěstoval socialismus a projebal vše, co generace 1. republiky vytvořila, vyhnal nebo zničil ty nejschopnější z nás, atd.atd. A jsme to my ČEŠI..Takže mi soudruzi polibte prdel..Jediná naděje je nová generace, ale ta musí myslet vlastní hlavou a neposlouchat ty zkurvené komouše, co mají doma..Vyjímkám se omlouvám a přeji lepší časy.. :)
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Když si to tak člověk čte , často ho mrzí, jak je to pořád stejné, už jako kluk , narozený v socialismu jsem nechápal, když nám pořád tvrdili, že všichni okolo nás mimo SSSR a soc.tábora jsou zločinci, hajzlové a imperialistická hovada...., ale to jim nestačilo, tak nám ještě mlátili do hlavy o zrádcích našeho národa, kulacích, zaprodancích a všech, kteří nemašírovali v řadě ..Tak jsem si jako klučina říkal, jak je to možné? U nás ráj a jinde hnůj, samí fašisti a esesáci..A nechápal jsem na 1. máje proč nosí ty hnusné dědky nad hlavami a pořád řvou ta hnusná hesla.....A jak šel život, začal jsem si všímat těch, co tohle prosazovali, měli plnou hubu komunismu v budoucnosti a nenávisti v tvářích..A sleduji to dodnes, stačí jen číst, kdo co píše a jak mluví a jsem doma..Po revoluci jsem si myslel, že teď jim to ukáže, ta naše skrytá síla NÁRODA dušená komunistickou pakáží..Ale brzy jsem "vystřízlivěl" a konečně pochopil, jak to opravdu je, samozřejmě že velký vliv má 40. leté masírování , ale resumé je horší. Mám proti známým a kámošům, kteří se trápí, kam jsme to dopracovali jednu velkou výhodu..Když dospěji k názoru, který se mi neustále potvrzuje, tak jsem "osvobozen" a nijak moc se netrápím..Už dávno vím, že v našem národě je velká množina PITOMCŮ A RUDÉ PAKÁŽE, která nás vždy bude stahovat dolů, blíže k lidským mrdkám, bezcharakterním děvkám, kteří se ani nestydí se nechat podporovat tím hnusným kapitalismem , mít hubu mastnou za cízí prachy a JEŠTĚ JIM ZATO NADÁVAT a připravovat se na to, až dotace a podpory skončí, jak se osamostatnit s plnou hubou nacionalismu..NIC NEŽ NÁROD..
P.S. když se tak rozhlédnu po krajině, vidím ty lány a vzpomenu si, kdo nás vede, reprezentuje a ukazuje světu, co to Češi jsou, pochopil jsem, kdo je ve střední Evropě NEJBLBĚJŠÍ...Kdo nejenže zničil přírodu, 40. let pěstoval socialismus a projebal vše, co generace 1. republiky vytvořila, vyhnal nebo zničil ty nejschopnější z nás, atd.atd. A jsme to my ČEŠI..Takže mi soudruzi polibte prdel..Jediná naděje je nová generace, ale ta musí myslet vlastní hlavou a neposlouchat ty zkurvené komouše, co mají doma..Vyjímkám se omlouvám a přeji lepší časy.. :)

Jojo, zase ctrl C a ctrl V, jak je již tvým zvykem. Koment ke článku žádný. Já bych být tebou tady nesetrval ani minutu a jel bych okamžitě do USA žít americký sen a vzít si pořádnou hypo jak je tamní životní styl a nebulel tady v ČR. Mimochodem ty velký odpůrce jsi byl jistě na nějaké demo podpořit milionový chlívek, nebo dřepíš doma a jen meleš houna ??
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Ne, čistím si brokovnici a sleduji cvrkot..Je zajímavé , že největší tupci s rudým myšlením, neskutečně milují všechny USA výdobytky, jsou nejčastějšími zákazníky našeho zdravotnictví , protože to co je zadarmo, a dnes je ze západu,se má využívat, vlastně veškeré" nesmysly "nové doby, které mají velmi často více bitů než jejich mozek neomylně potřebují..Užívat si západních výdobytků, to ano, ale máknout jako oni, nebo dokonce jít do toho za své, to ne..Když vidím záběry z Russie třeba z Moskvy, tak je tam výdobytků z USa, až oči přecházejí, každá rudá pakáž tam jezdí v posledních výrobcích západu, veškeré výrobky mimo zbraní a munice je také ze západu, včetně vložek a umělých zubů..Ale přitom USA je jejich úhlavní nepřítel, a dolar je jejich největší touha..Ale vysvětlení je prosté, již v prenatálním věku a poté v peřince se utváří disfunkce mozku inklinujícího k rudému myšlení, které potřebuje právě ty zbraně, ABY KDYŽ NIC JINÉHO, Z NICH TI OSTATNÍ ASPOŇ MĚLI STRACH.. :roll:
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

Ne, čistím si brokovnici a sleduji cvrkot...Ale vysvětlení je prosté, již v prenatálním věku a poté v peřince se utváří disfunkce mozku inklinujícího k rudému myšlení, které potřebuje právě ty zbraně, ABY KDYŽ NIC JINÉHO, Z NICH TI OSTATNÍ ASPOŇ MĚLI STRACH.strach mám ,když nespolehlivý alkoholik s rudou minulostí tohle píše (LOL) USS může být ráda,když někde prodá svoje produkty,čína jim už zatla tipec,pokud nepřijdou k rozumu (rofl) dál sleduj pohádky ČT1A NEZAPOMEN NÁS ZDE O VŠEM INFORMOVAT (wallbash)
seat 2.0 tdi
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Ne, čistím si brokovnici a sleduji cvrkot..Je zajímavé , že největší tupci s rudým myšlením, neskutečně milují všechny USA výdobytky, jsou nejčastějšími zákazníky našeho zdravotnictví , protože to co je zadarmo, a dnes je ze západu,se má využívat, vlastně veškeré" nesmysly "nové doby, které mají velmi často více bitů než jejich mozek neomylně potřebují..Užívat si západních výdobytků, to ano, ale máknout jako oni, nebo dokonce jít do toho za své, to ne..Když vidím záběry z Russie třeba z Moskvy, tak je tam výdobytků z USa, až oči přecházejí, každá rudá pakáž tam jezdí v posledních výrobcích západu, veškeré výrobky mimo zbraní a munice je také ze západu, včetně vložek a umělých zubů..Ale přitom USA je jejich úhlavní nepřítel, a dolar je jejich největší touha..Ale vysvětlení je prosté, již v prenatálním věku a poté v peřince se utváří disfunkce mozku inklinujícího k rudému myšlení, které potřebuje právě ty zbraně, ABY KDYŽ NIC JINÉHO, Z NICH TI OSTATNÍ ASPOŇ MĚLI STRACH.. :roll:

Potřebujou zbraně, jelikož se poučili z 2sv.v. aby je zase proradnej germán v závěsu se ziskuchtivými USA nenapadli. To je celý. Ono se buduje a závodí v životní úrovni špatně, když startuješ jako třeba sssr v 45tým s totálně zdevastovanou zemí a na druhé straně USA kde nespadla jediná bomba a ještě z 2sv války vytřískali neuvěřitelný prachy, to ale tvůj vypitej mozek nemůže nikdy pobrat.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Jseš jen hlupáček, s plnou hlavou propagandy, rusáci nemohou unést, že jsou proti USA jen ho.na, i když mají podmínky, které nikdo na světě nemá. Rusové začínali jako malé knížetství, které postupně porobením jiných národů pohlcovalo jiná a jiná území, obyvatelstvo buď vymlátili, nebo porobili, a v podstatě WW2 vytvořila z lumpů a rudé pakáže osvoboditele, které podporovalo právě USA a spojenci. Nejdřív se objímali s Adou , přitom společně obsadili Polsko, /které už kdysi v minulosti ovládli než jim Poláci rozbili držku/, potom obsadili Pobaltí,potom napadl SSSR Finsko a potom Stalina Ada přepadl, protože věděl, že když to neudělá, rudé hordy půjdou po něm..A že na USA nepadaly bomby? Protože to nejsou idioti jako Evropané a Asiaté , /kteří do Evropy zasahují-sověti/.. A viš, proč my jsme dnes tak pro smích a ukazuje se, kdo byl v dřívější republice ČSSR ten blbější? No my čehůni a víš proč, protože velká část čehůnů jsou jako ty, meleš meleš, ale chápu, že tvůj mozek z vody, prostě nic neuvaří..Nemůžeš stárnout, aniž se nebudeš vzdělávat...Jinak budeš jen ten, kdo skáče, protože je Čech.. :(
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Příspěvky: 769
Registrován: 04 říj 2008, 08:42
Bydliště: kolonie EU

Příspěvek od adbai »

jericho-3 píše: Rusové začínali jako malé knížetství, které postupně porobením jiných národů pohlcovalo jiná a jiná území, obyvatelstvo buď vymlátili, nebo porobili :(
můžeš prosím napsat,jak vzniklo USS?tím chlastem ti změkl mozek.napiš jak dopadli původní obyvatelé a podívej co páchají za prasárny po světě ti tvoji kolonisté (LOL)
seat 2.0 tdi
fekálek
Aktivista
Příspěvky: 1878
Registrován: 28 úno 2016, 18:46

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Jseš jen hlupáček, s plnou hlavou propagandy, rusáci nemohou unést, že jsou proti USA jen ho.na, i když mají podmínky, které nikdo na světě nemá. Rusové začínali jako malé knížetství, které postupně porobením jiných národů pohlcovalo jiná a jiná území, obyvatelstvo buď vymlátili, nebo porobili, a v podstatě WW2 vytvořila z lumpů a rudé pakáže osvoboditele, které podporovalo právě USA a spojenci. Nejdřív se objímali s Adou , přitom společně obsadili Polsko, /které už kdysi v minulosti ovládli než jim Poláci rozbili držku/, potom obsadili Pobaltí,potom napadl SSSR Finsko a potom Stalina Ada přepadl, protože věděl, že když to neudělá, rudé hordy půjdou po něm..A že na USA nepadaly bomby? Protože to nejsou idioti jako Evropané a Asiaté , /kteří do Evropy zasahují-sověti/.. A viš, proč my jsme dnes tak pro smích a ukazuje se, kdo byl v dřívější republice ČSSR ten blbější? No my čehůni a víš proč, protože velká část čehůnů jsou jako ty, meleš meleš, ale chápu, že tvůj mozek z vody, prostě nic neuvaří..Nemůžeš stárnout, aniž se nebudeš vzdělávat...Jinak budeš jen ten, kdo skáče, protože je Čech.. :(

Mám jiný názor, dokážeš to pochopit? Nebo zase pustíš americkou gramofonovou platňu ;)
Uživatelský avatar
Vici
Aktivista
Příspěvky: 7510
Registrován: 07 srp 2008, 09:14

Příspěvek od Vici »

největší sranda je, že rudá prdel je tu tak akorát jericho.. a jak mu bylo tehdy dobře, že se v poklidu dožil a ještě se nudí.... ještě stíhal i rebelovat proti systému...
dneska musí člověk kurva akorát makat, aby se uživil a čekat kdy hoz toho jebne.. zlaté jerichovy doby nicnedělání a neustálého sezení v hospodě a mudrování jsou dávno pryč....
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Copak copak, Vici, stýská se ti po socialismu, kdy se za flákání někomu dobře žilo?A co by jsi čekal? Proč asi tehdejší ráj krachnul? U nás to krachne brzo, protože je to dnes obdoba, tisíce kancelářských krys jsou jen přisáté na státu, daně za ně platí stát a pořád si přidávají, ale už prašulky dochází....proto tady čehůni dementi, co si zvolili bureše budou teď koukat, zdaní se úplně vše, budou ti měřit střechu, její plochu, spočítají stok vody, jak s ní nakládáš, zdaní všechny požitky, veškerý život , aby bylo co rozhazovat. /ale na zemědělské velké parchanty nesáhnou/.Protože dodnes část populace se základem ze socialismu nechápe, ŽE VŠE NĚKDO MUSÍ ZAPLATIT..A tito pitomci se pořád jen diví a myslí si, že když otevřou hubu, pečený holub přiletí, a pošle ho Babiš..Ale on spíš odletí do Babišovi kapsy..A to ještě dostáváme dotace téměř na všechno a čehůni si zvykli, a křičí, chceme platy jako Němci...Ale Němci na osobu vyprodukují o 50 % více než my..Ale to se nemůže čehůnům říci...to by bylo křiku..A mě nepoučuj o práci, zkus to bez deštníku JEN na svoje triko..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“