Fabia II problem centralniho zamykani

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Woko_O
Aktivista
Příspěvky: 1572
Registrován: 06 zář 2011, 20:04

Fabia II problem centralniho zamykani

Příspěvek od Woko_O »

Fabia II

Centralni zamykani. Byly pretrhany kabely ve dverich. Vymenil se celej zamek a i kabelaz. Problem je, ze kabelaz se tam dala z auto s el. oknama atd a tohle ma jen svihadla a pouze klicky, zadnou dalku.. jen central..

Ted se to dostalo ke me. Vsechny mikro spinace fungujou. Svetlo se rozsveci na vsech dverich. Pri svetlech to piska.. normalka. Ve Vagu vidim jaky dvere jsou otevreny. Pohoda..

Kdyz zamknu klicem u ridice, auto se zamkne, vsechny dvere zamceny, odemknu a odemceny. Prejdu na druhou stranu, auto se zamkne a taky se odemkne.. Problem nastava kdyz zamknu u spoluhezdce. Potom kdyz chci odemknout u ridice tak sice odemknu, ale jen ty jedny dvere. Stejne tak je i zamknu.. bez potvrzeni blikacema. Potvrzeni funguje jen na strane spolujezdce.

Problem je ten, ze kdyz zamknu u spolujezdce, tak to skoci do zamknuto - safe. Kdyz u ridice, tak to skoci jen do zamknuto.

Podle me je problem hlavne v tom, ze ten zamek u ridice neskace do safe modu. Je mozny ze tim jak je tam jina kabelaz a chybi tam jednotka oken a dioda, tak to nemuze jit do safe modu? Nevim proc to nekdo resil takhle teda ale budiz...

Komfortka bez chyb...

Neco jinyho?

Dik
hubo44
Přispěvovatel
Příspěvky: 960
Registrován: 16 bře 2007, 00:21
Bydliště: KN. SK

Příspěvek od hubo44 »

Mne toto robilo a boli polamane kabliky v manžete u spolujazdca vo dverach.
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“