G IV čerpadlo teče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G IV čerpadlo teče
Kluci neřešil tu někdo,že čerpadlo teklo z tohoto místa na obrázku?přesně to v prostředku na 12ctku klíč mezi trubkama ke vstřikům pod tím to prosakuje,ale jen studené a jak se zahřeje je to OK.Nevím jestli se to dá rozdělat aniž by se něco nezkazilo popřípadě jaký tam je těsnění.Díky za reakce

Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
- marena tdi
- Aktivista
Těsnění tam je gumové a je na to speciální klíč. Kleštěma to nikdy nedotáhneš. 
ale pokud ti to teče jen z toho šroubku tak ho povol , vytáhni vyfoukni špinky a vrat zpět . Těsní to konusem.

ale pokud ti to teče jen z toho šroubku tak ho povol , vytáhni vyfoukni špinky a vrat zpět . Těsní to konusem.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Právěže to teče až pod tím celým kusem a potřebuju vědět jestli to můžu vyndat aniž bych na čerpadle něco rozhodil nebo ne...nějaká finta jak to bez spešl klíče povolit a pak utáhnout krom kleští?
Autoservis + Pneuservis
- marena tdi
- Aktivista
Tak já na to mam klíč. Jinak možná nějakým hasákem a hodně síly . Budeš si muset ale vyšroubovat všechny 4 výstupy co vedou s hlavy , bacha jsou tam podložky a pak to povolit . Vyměnit těsnění a pořádně dotáhnout .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
Jo to je mi jasný vyndat všechny 4 trubky aby tam byl příštup.Díky moc a pokud by někdo měl oe číslo toho těsnění budu rád (případně zkusím pohledat v katalogu ikdyž tomu moc nevěřím)
Autoservis + Pneuservis
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
@Carlos TDI:
Ak sa nezivis opravami cerpadiel, ten specialny kluc nepotrebujes. Tu velku matku povolis aj blickami. Tiez mi tieklo cerpadlo na tom mieste, menil som tesnenie na pozicii 129 na tvojom obrazku. Viac info tu: http://www.powerdiesel.sk/viewtopic.php?f=28&t=2023
Ak sa nezivis opravami cerpadiel, ten specialny kluc nepotrebujes. Tu velku matku povolis aj blickami. Tiez mi tieklo cerpadlo na tom mieste, menil som tesnenie na pozicii 129 na tvojom obrazku. Viac info tu: http://www.powerdiesel.sk/viewtopic.php?f=28&t=2023
- Carlos TDI
- Přispěvovatel
Tak gumička vyměněná, stačilo nakonec sundat jen tři trubky ke vstřikům. Zatím to neteče, tak snad to nezačne někde jinde. Šlo to dobře, ještě že jsem nemusel sundat i tu poslední trubku, tam se začal vytáčet šroub z čerpadla, ta převlečka nešla povolit. Ten třístranný ořech sem koupil na Mallu, tam maj i takovej vercajk:-)

- Carlos TDI
- Přispěvovatel