Střídavá péče

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Uživatelský avatar
mirek999
Přispěvovatel
Příspěvky: 692
Registrován: 22 srp 2011, 13:05
Bydliště: Kousek od Mělníka

Příspěvek od mirek999 »

Veškerá komunikace mezi mnou a bejvalou je přes e-mail a SMS. Ona vždy ráda zapomene, co řekla a pak přesvědčuje, že to neřekla. Takže jsem nastavil komunikaci, která je dokazatelná. Vztah mezi mnou a dcerou je super. A chci, aby tomu tak nadále bylo. Proto o to bojuju, abych za cca 15let neoživoval něco, o co jsem přišel. Nechci přijít o její dětství a chci, aby věděla, že se na mě může vždy obrátit. Je jedno jestli je to holka nebo kluk, ale je to vaše krev a chcete jí dát do života jen to nejlepší.

U toho soudu a OSPODu měly smůlu v tom, že na mě neměly žádné kostlivce ve skříni. Nejsem alkoholik, feťák ani netáhlo. Což se jim nelíbilo. Protože by stačila jedna věc z toho a byl by hned argument, proč to omezit úplně. Takže jediné, co mohly vytáhnout byla moje práce. Měl jsem směny, že jsem jeden den ráno odjel z domu a vrátil jsem se druhý den na oběd. Nicméně, čistého volna na počet dní jsem měl více, než bejvala v kanclu. Nezájem. Takže jsem vlastně i změnil zaměstnání, kde mám už jenom denní a noční směny. Bohužel jsem šel cca o 12litru dolů na výplatě. Je to čerstvé, jsem v nové práci od 1.2.2020, takže chci pomalu, ale jistě rozjet novou žádost k soudu. Jen se stavím před otázku, jestli volit právníka, nebo do toho jít sám. Případně právničku. Protože to tam na mě působí, jako boj mezi ženou a mužem. Tak by bylo vhodnější asi být zastupován ženou.
Abych doplnil ty dvoudenní směny. Když bych nebyl doma, pomohla by s dcerou moje žena. Sama má dvě dcery, které chodí do stejné školky jako moje holka. Takže omezení žádné. Kdyby dopadla SP, tak jsem měl možnost úpravy směn, abych byl doma, když by tu byla dcera. Taky nezájem u soudu. Tak proto ta změna práce.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

V tomto případě by to advokáta chtělo , máš pravdu, že žena by byla určitá výhoda. Ale chce to, aby to byl právě advokát, který to má jako specializaci..Pokud to nebude zloděj, vyplatí se to.
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
mirek999
Přispěvovatel
Příspěvky: 692
Registrován: 22 srp 2011, 13:05
Bydliště: Kousek od Mělníka

Příspěvek od mirek999 »

Kdybych věděl, že je soud založen na pravdě tak právníka není vůbec třeba. S přehledem bych si vše odůvodnil a dokázal sám. Mám na všechno min. 2 svědky, jak dcera vypadá po psychické stránce, po návratu od matky. I to jsem chtěl, aby byli svědci vyslechnutí. Soud je nepředvolal. Soud po mě chce dokazovat a když chci dokazovat nemá zájem. Připadal jsem si tam, jak kus masa vyhozeného mezi zvířata. Jo, ještě mě napadá taková až pláči hodná věc. U krajského soudu seděly 3 soudkyně. Tak jsem tam říkal, že se mi nelíbí, když dcera u matky večeří v půl deváté večer a jde spát v deset. Že u nás mají děti každý den pravidelný režim. Že jsou všechny děti do půl osmé v posteli a čtou se pohádky. A jedna ta kvalitní soudkyně mi řekla: když moje děti nejsou do osmi večer v posteli, tak jsem špatná matka?
A tím to bylo vyřešené. Tím u mě ztratil soud nějakou váhu. Je to fraška a pokud ta ženská má nebo měla někdy problém s chlapem, tak se bude mstít.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
jericho-3
Aktivista
Příspěvky: 20116
Registrován: 16 čer 2009, 16:46

Příspěvek od jericho-3 »

Tady jde spíš o to, že neznáš posloupnosti , práva a možnosti obhajoby..Já měl jednou právníka /bývalého soudce/ a to jsem jen koukal, sypal ze sebe paragrafy, protestoval přesně kdy věděl, že může apod. normálně tam soudkyni učil, jak se vede soud, co lze a ne..Já měl platit 200000Kč kompenzaci a díky jemu to byla polovina. Když na konci soudkyně navrhovala způsob platby, co už jsem zaplatil a co ještě budu apod. Musel jí to navrhnout on, vypadalo, že ti 2 pitomci advokát postiženého a soudkyně nematurovali z matiky..A že soudy jsou zaujaté, hlavně při rozhodování o dítěti, ja jasné, muž /pokud nemá nějakou funkci/ je prostě nepřítel a fňukající matka oběť..Bohužel.
nepropadat panice...
Uživatelský avatar
favo
blázen
Příspěvky: 2752
Registrován: 12 úno 2008, 16:29

Příspěvek od favo »

Co námitka pro podjatost soudu ?
Golf IV 1.9 TDi ASZ
_________________
favorit 136 L
felicia 1.3 (1.4) MPi
Bravomv
Přispěvovatel
Příspěvky: 138
Registrován: 17 říj 2017, 19:31

Příspěvek od Bravomv »

Po mých zkušenostech, jedině s advokátem a opravdu nejlépe, když to bude žena.
Uživatelský avatar
mirek999
Přispěvovatel
Příspěvky: 692
Registrován: 22 srp 2011, 13:05
Bydliště: Kousek od Mělníka

Příspěvek od mirek999 »

Favo: nene. Podjatost byla jasná, to by viděl každý. Ale ber to z pohledu soudce. Ty by jsi kamaráda soudce, se kterým chodíš třeba na pivo podrazil tím, že by jsi dal jiný rozsudek? Těžko, protože by se Ti to mohlo někde vrátit. Hlavně by to bylo úplné divadlo před občany. Drží spolu jako doktoři atd.
Řekněme to tak, že okresní soud rozhodl o nějakém počtu dní s dcerou. Krajský soud počet dní zachoval, jen upravil od kdy do kdy. V podstatě vyšel vstříc matce. Protože si zažádala tak, jak má děti u sebe její nynější partner. Takže jsem se musel přizpůsobit ještě třetí straně. Ptal se někdo, jak jezdí děti manželky za svým otcem?? Ne, to vůbec nikoho nezajímalo.

Bravomv: jo, tohle mám v plánu, že to bude asi úplně nejlepší varianta. Ideálně matka od dětí.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“