občas nežhaví nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
zelyvel
- Přispěvovatel
mám tam jen 80 pinů a konektory a řj vypadají takto:

jaký pin mám tedy proměřit na napájení? Snažím se něco vyčíst ze schémat ale moc moudrý z toho nejsem
jinak řídící jednotka je tam 038 906 018 BT.
a ještě jsem teď zjistil, že když ručně zmáčknu kotvičku na relé 109 při vypnutém klíčku, slyším jak se čerpadlo nastaví - ale opět ne vždy, jen někdy (1 z 10), stejně jako při zapínání klíčku třeba.

jaký pin mám tedy proměřit na napájení? Snažím se něco vyčíst ze schémat ale moc moudrý z toho nejsem
jinak řídící jednotka je tam 038 906 018 BT.
a ještě jsem teď zjistil, že když ručně zmáčknu kotvičku na relé 109 při vypnutém klíčku, slyším jak se čerpadlo nastaví - ale opět ne vždy, jen někdy (1 z 10), stejně jako při zapínání klíčku třeba.
-
zelyvel
- Přispěvovatel
jednotka je zoxidovaná a to už je relativně očištěná, předtím to bylo peklo. Ale konektory jsou opravdu čisté a suché. Snad tam neteče, kanálky by měly být čisté... řj to klidně může být, ale potřeboval bych tedy nějak proměřit jestli do ní teče proud, když evidentně pak z ní už nic neteče, ale který je ten správný pin
odkud by ten proud měl jít, z relé 109?
ŘJ je alespoň za mě určitě origoš, mám jí venku poprvé a měla by to být čistá série. Jak jsem psal, auto už mám dost dlouho...
ŘJ je alespoň za mě určitě origoš, mám jí venku poprvé a měla by to být čistá série. Jak jsem psal, auto už mám dost dlouho...
-
slovacek.milos
- Aktivista