Tiguan 1,4TSi zaseklá spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
DIAGNOSTIK
- Přispěvovatel
Vůbec jsem se nespletl...Jsi přesně to, co jsem psal....Takové kraviny, co píšeš, se povídají při pivě v hospodě, aby jsi byl zajímavý...Jdi to někomu říct do očí, že to tak dělá...Asi by jsi odešel s rozbitou hubou a u otrlého i s žalobou na pomluvu...Když se nebojíš, tak tu napiš konkrétně jméno, firmu, který to dělá...Nenapíšeš,,,,Takové tlučhuby mám rád...Mám spoustu dobrých kamarádů, co dělají na sebe . A nevím o tom, že by dělali něco proti dobrému řemeslu. Kdyby něco takového dělali, asi by rychle skončili. Nemyslíš? Asi mám štěstí na ně .A dělat na sebe, toho jsem se nikdy nebál...Na nedostatek práce si nemůžu stěžovat.
Práce s lidma je složitá, skoro zásadní věc. Když na to nemáš, tak to nedělej a věnuj se něčemu jinému.
Práce s lidma je složitá, skoro zásadní věc. Když na to nemáš, tak to nedělej a věnuj se něčemu jinému.
To je situace!
Milý soudruhu, něco ti poradím, pusť si ráno monitor na ponku, aby jsi věděl, co máš dělat podle předlohy. Připrav si přípravky a dej se do toho..Tvoje naivita mne docela potěšila a to, co popisuješ jak by to mělo být je správné, bohužel situace je často jiná. Jezdili ke mě lidé, kteří měli označeny komponenty, pro jistotu, protože se jim stalo, že jim je v servisu vyměnili. Poctivost je základ živnosti, bohužel u zaměstnanců je často jiný vztah, budovaný po generace z minulosti. Mnozí považuji přilepšování za běžný přivýdělek a často se mi stávalo, že mi nabízeli díly, olej apod. Nebudu označovat, protože by to poškodilo i ty slušné. Přeji ti, aby jsi s tím nebyl konfrontován, ale možná už tam teď máte kamery jako v Jáchymovi , hoď ho do stroje..Neposuzuj lidi podle toho, že mají jiný názor než experti z autorizáků..Já preferuji konstrukce, kde autoři přemýšleli a snažili se minimalizovat servisní úkony potřebné k provozu vozu. Což je dnes naopak a díky tomu máte dost práce. Amen..
nepropadat panice...
Milý soudruhu, něco ti poradím, pusť si ráno monitor na ponku, aby jsi věděl, co máš dělat podle předlohy. Připrav si přípravky a dej se do toho..Tvoje naivita mne docela potěšila a to, co popisuješ jak by to mělo být je správné, bohužel situace je často jiná. Jezdili ke mě lidé, kteří měli označeny komponenty, pro jistotu, protože se jim stalo, že jim je v servisu vyměnili. Poctivost je základ živnosti, bohužel u zaměstnanců je často jiný vztah, budovaný po generace z minulosti. Mnozí považuji přilepšování za běžný přivýdělek a často se mi stávalo, že mi nabízeli díly, olej apod. Nebudu označovat, protože by to poškodilo i ty slušné. Přeji ti, aby jsi s tím nebyl konfrontován, ale možná už tam teď máte kamery jako v Jáchymovi , hoď ho do stroje..Neposuzuj lidi podle toho, že mají jiný názor než experti z autorizáků..Já preferuji konstrukce, kde autoři přemýšleli a snažili se minimalizovat servisní úkony potřebné k provozu vozu. Což je dnes naopak a díky tomu máte dost práce. Amen..
nepropadat panice...
-
DIAGNOSTIK
- Přispěvovatel
Jen se v tom smaž...Dobře , že jsi napsal JEZDILI, už asi poznali, kdo jsi. Vůbec nemáš potuchy, jak to chodí...Bojíš se napsat konkrétně, protože nevíš....Jsi posera a tlučhuba. Podle toho, co tu píšou jiní o Tobě, na tom něco bude......A s takovýma nekomunikuji, protože nemám tolik času jako Ty sedět u Pc.
To je situace!
-
slovacek.milos
- Aktivista