Golf V zhasne za jazdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf V zhasne za jazdy
Mam taky problem,Golf V 1,9 tdi 77kW BLS bezproblemov nastartuje a po 
urciej dobe jazdy sa ani nie na sekundu rozsvietia kontrolky motora,dpf,zhavenia,motor cukne ako ked vypne vypinacom. V zapeti ide dalej. V istom okamihu dokonca zhasne motor .Ale nastartuje hned a situacia sa opakuje.
Diagnostika ukaze chybu :vypinanie napajania RJ motora.
Vymenil som BSG jednotku ,rele 460,skontroloval vedenie k RJ porucha sa opakuje.
Nestretli ste sa z niecim takym,myslite ze by mohla byt zla podvolantova jednotka?

urciej dobe jazdy sa ani nie na sekundu rozsvietia kontrolky motora,dpf,zhavenia,motor cukne ako ked vypne vypinacom. V zapeti ide dalej. V istom okamihu dokonca zhasne motor .Ale nastartuje hned a situacia sa opakuje.
Diagnostika ukaze chybu :vypinanie napajania RJ motora.
Vymenil som BSG jednotku ,rele 460,skontroloval vedenie k RJ porucha sa opakuje.
Nestretli ste sa z niecim takym,myslite ze by mohla byt zla podvolantova jednotka?
Golf V zhasne za jazdy
Takze pridavam aj kody chyb po vymene BSG aj rele,skontrolovene vedenie
napajace
Novo nahrate chyby:
01314 sporadicka
005633 nedoverihodny signal
Poradi niekto

napajace
Novo nahrate chyby:
01314 sporadicka
005633 nedoverihodny signal
Poradi niekto
Golf V zhasne za jazdy
Neviem ci myslis Ebox nad spojkovym pedalom ak ano ten je tam uz druhy aj komplet rele co na nom boli.Odtadial som prekontroloval aj kable napajacie k RJ motoru .Aj od relatka z boxu z poistkami v predu.Mal som pripojenu ledku na relatka ci sa nevypinaju a svietili stale aj ked rele precvakavalo.
V postate by ma zaujmalo co nastane skor ci vypadok napajania alebo
can bus hlasenie 01314,

V postate by ma zaujmalo co nastane skor ci vypadok napajania alebo
can bus hlasenie 01314,
Spínací skříňka je OK? Řešil jsem jednu OII 1.6 benzín 2006 a mělo stejný projevy. Párkrát do roka to chcíplo a pak zase jelo. Zjistil jsem že to bylo v minulosti utopený ale elektrická část spínačky to vyřešila.

Naposledy upravil(a) Biimbo dne 19 lis 2020, 12:34, celkem upraveno 1 x.

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
						Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Golf V zhasne za jazdy
Rozmyslam nahradit rele 460 drotenym prepojom  vymazat chyby a previezt sa ci bude hlasit v cane nedostupnu jednotku.Co myslite dobry napad?

Ebox myslis ten co je vedla baterky? Pretoze u nas to vacsinou volaju poistkova skrinka.anydraj píše:Mel jsem tu dve takovy auta.
Kabelaz pod ebox, jak konci ebox
tak obouchana elektrika od spodku ebox
a na obou autech se proklepal zrovna
drat ovladani hlavniho rele motorovky
Ale tam som zatial nehladal skusim to pozriet
Mam tam jedno rele 100 ked ho dam na kratko aj tak zhasne a kabel
na napajanie rj som presvietil je dobry.
Golf V zhasne za jazdy
Takze som urobil pokus:Vykratil som rele 100 a rele 460,zaroven som ich nasadil naspet a na rele 100 na spinany kontakt od rj som dal ledku.Po 5 min.cesty som pocul cvakat rele 460 zasvietily sa kontrolky motora dpf a zhavenia ale ledka svietila dalej. Takze cez vykratene rele som mal rj stale napajanu a nechapem preco cvaka to rele .Mam tam druhe BSG aj asi stvrte rele 460.