Ahoj všem, mám nabídku na koupi bufíku D5WS z Octavie 1, a montáž proběhne taky do O1. Řeším jediný problém, a to je připojení nafty. K bufíku totiž není čerpadlo, prodávající mi tvrdí že stačí hadička z nádrže, a buf si tahá naftu sám bez palivového čerpadla. Je to vůbec možný ? Všude kde jsem koukal bylo u bufu čerpadlo vždycky. Přídavné čerpadlo na vodu taky nemá, prý to v autě fungovalo takto bez ničeho, pouze napojit vodu, hadičku na naftu z nádrže a připojit elektriku. Nechce se mi den po koupi shánět další věci typu čerpadlo atd atd.. Známej má v Octavce Webasto Thermo Top C, a palivové čerpadlo tam 100% je.
Musel bys mít D5WSC a máš čerpadlo nafty i oběhové čerpadlo integrované v topení
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Takže jelikož je bez čerpadel co jsou potřeba kašlu na to půjdu do druhé možnosti, Thermo Top C což by mělo být podobné. Jelikož by to měl být analog topení, stačí připojit na Climatronic jedním vodičem ? Tuším že je to pin D1 a spustí se HE mód i s větrákem, nebo ten je ještě zapojený sólo ? Octavia 1 s Climatronikem
už nikdy bych nekoupil jeté topení stejně pak celou zimu je člověk nasranej 2 ano 5 ne 5 ano 2 ne pak celý leto vyndava čistí ladí opravuje aby byl celou zimu nasranej. a u eber vubec tamuž mám hlášku eber neber.
Za mne fungl novou sadu a to jen webasto a holt to stojí peníze ale 5 let klid na všech 4 autech když vezmu v potaz kolik mě ebery stali a těch nervů .... sítka,jednotky,komory,čerpadla
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
No já mám opačnou zkušenost. Měl jsem devět let v Galaxy Eberspacher D5WZ a po montáži keramické svíčky jel jak vítr celé roky bez jediného problému. Využíván jako příhřev i nezávisle.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Když už jeté topení tak tady od kemara. Já s tím taky celkem bojoval,peněz v tom zahučelo,nakonec jsem koupil od něj a byl pokoj. Minimálně 4 roky jsem.na něj nesáhnul,pak jsem jen vyčistil komoru a jel další rok. Pak jsem auto prodal.