Zdravím mám takový problém před měsícem jsem jel a auto zdechlo a už nejde nastartovat motor se ani neotočí. Zkoušel jsem napíchnout diagnostiku a píše viz obrázek. Myslel jsem si že by to mohlo výt immo ale zakoupil sem jednotky s vyplím immo a stále ani neotočí nevěděl by někdo po čem jít ?
Na konektor cívky startéru jde proud při poloze start? Jestli jo, je KO cívka.
Zkontrolovat kostry pod baterkou. Nutno vyndat i plast, co na něm sedí baterie a kontrola kabeláže kolem startéru. Často je tam proklepáno, nebo je tam zelenina.
Připoj na ten kabel něco co má trochu odběr. Žárovku z hlavních světel, nebo něco. Několikrát jsem se setkal s tím, že tam je napětí ale při připojení cívky tam už bylo jen pár mV. Dělalo to vždy, když tam byla zelenina nebo nějak víc poškozenej kabel.
Tak všem díky moc za rady sundal jsem kryt pod baterkou šáhnu do kabelů a samozřejmě všechny prohnilé co tudy vedou nevím proč ale pulka káblů byla obnažená ale tak co se dá dělat snad zítra dám zpět do puvodního stavu a nastaruju vůbec nevím co bych si bez vás počal
Tak malý posun nastal auto už točí ale nenaskočí po chvilce točení vyskočí na palubáku stop slabý tlak oleje zkoušel jsem jestli jde do motoru nafta při zatočení motoru z hadičko co vede do tandemu nafta jde poslední co mě napadá jsou žhavičky nebo věděl by někdo poradit líp ? na budíkách je aktivovaný staging takže ani nepoznám jestli se žhavičky rozsvítí nebo ne předem díky za rady