O II 1,9 PD BJB nemaže
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
O II 1,9 PD BJB nemaže
kokta po ujetí cca 40 km se rožbne konva nemaže, při přidání plynu někd zhasně, nebo bliká stop, čidlo, nové, olej na PD, přidán motordoktor, mtor startuje za klíčkem, jede jak má,
máte někdo nápad co stím? v minulosti jsme měnili olejové čerpadlo na jiném motoru, pak celý držák i s filtrem a nepomohloi nic
máte někdo nápad co stím? v minulosti jsme měnili olejové čerpadlo na jiném motoru, pak celý držák i s filtrem a nepomohloi nic
Přesně prvně to změř budíkem jaký je reálný tlak, divím se že zrovna ty jsi tím nezačal,starý praktik ??
Najeto kolik ? Ježděno na LL+ ( myslím výměny po 40tis a pouze dolévání atd )
Některé BJB měly vyvažováky takže vana dolů a podívat se na to jestli se čerpadlo na hřídelce neprotáčí ( pokud tam budou teda )
Některé BJB měly vyvažováky takže vana dolů a podívat se na to jestli se čerpadlo na hřídelce neprotáčí ( pokud tam budou teda )
-
- Aktivista
roman1648 píše:Přesně prvně to změř budíkem jaký je reálný tlak, divím se že zrovna ty jsi tím nezačal,starý praktik ??
najeto 360 tisíc asi, já zatím sonduju majitel auto potřebuje, vvaqžovák jsem viděl na BLB tam praskl napínák řetízku a kolečko se ohoblovalo,
jinak výměn dělám pravidelné v motoru je čisto jak v pohádce t výměn co 10.000
-
- Aktivista
romane můj bratr tak jezdil s BLB víc jak rok, uměl akorát volat z dálnice že bliká stop, co stím, celkem měl štěstí řečilo to kolečko řetízek a napínák, motor i turbo přežilo pravidelný servis u mě a asi půl mega najeto,roman1648 píše:Jo tuhle mi jeden říkal že si to můžu vzít v sobotu večer a potřebuje to Až v pondělí ráno...
auto v sobotu a v pondělí ok to jsou zlatí zákaznící, ti nejlepší si všehno vygoglujou, nakoupí to nejlevnější, t to musíš udělat protože oni tomu nerozumí a hned zas přijedou že to sojí za piču co jsi udělal,
zkus vysvětlt debilovi co to je práce, že to je síla F po dráze S nepochopí nikdo, možná kdys honil čuráka pohopí že to je tam a zpět, viz luboš lakatoš, a ted mu zlkus vsvětlit že má centrální elektriku a musí mít řídící jednotku pro přívěs jinak jak připojí sůj vozík starý 40 let tak se mu vyjebe osvětlení auta, jak dneska váha v piči ale je to turbem říkali to i známí a píšou to na iterfernetu
-
- Aktivista
roman1648 píše:Přesně prvně to změř budíkem jaký je reálný tlak, divím se že zrovna ty jsi tím nezačal,starý praktik ??
vyvažovák to nemá, všude čisto jak v pohádce žádná vůle, na čerpadle se nic neprotáčí,
tlak po startu 1,5 spadne na jedna, když se přidá vyletí přes pět a drží 4, teplý motor 2000 otáček čtyři přes 2000 pět na volnoběh jedna
tak nevím koho napadne za jízdy rožnout konev a nápis vypnout motor

-
- Aktivista
na to přesně mslím už od počáku, bylo tu forum o záslepkách nacvat je zpět a pojistit ceočkem,
u mě tam ale sere tlak ten pod jedna nejde spínací tlak je O,7 atm a kdž jedeš máš tam 4 , tak kdo vyhodnotí červený konva vypnout motor, je mi jasné že se v tom motoru hrabalo víc odborníků a proto skončil u mě jako záhadologa

u mě tam ale sere tlak ten pod jedna nejde spínací tlak je O,7 atm a kdž jedeš máš tam 4 , tak kdo vyhodnotí červený konva vypnout motor, je mi jasné že se v tom motoru hrabalo víc odborníků a proto skončil u mě jako záhadologa

-
- Aktivista