Climatronic skoda yeti 2015

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
IvanHrozny
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 04 kvě 2021, 21:23
Bydliště: SK

Climatronic skoda yeti 2015

Příspěvek od IvanHrozny »

Ahojte stala sa nam taka vec ze z nicoho nic prestala ist klima mal som to na stroji odsate nechybalo nic a znova naplnene, po stlaceni tlacitka ac nesvieti ledka na tlacitku a z palubovky zvukt ako klapky stale chodia, vag hlasil chyby kotovania , kvalita vzduchu a spustanie kompresora po napojeni som zistil ze zmizlo uplne kodovanie iba nuli aj cislo hardveru tak som nakodoval nove kodovanie podla octavie s tym istym klimatronicom 0000000002 uz ostala iba chyba kalibracie spustania kompresora co mi vo vagu pise ze sa operacia nepodarila ked som dal kalibrovat kompresor, mal uz niekto taketo nieco dakujem za rady vsetkym co poradia.ObrázekObrázek
IvanHrozny
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 04 kvě 2021, 21:23
Bydliště: SK

Příspěvek od IvanHrozny »

Este doplnim ze par dni pred tym ako prestala ist klima auto ledva nastartovalo ale uz je druha baterka varda AGM 70Ah aj naprogramovana v regulacii dobijania 61, mohlo sa stat ze s tym nizkym napetim sa stalo nieco s panelom klimy ze padlo kodovanie alebo soft v tom?
Source
Aktivista
Příspěvky: 1794
Registrován: 15 lis 2015, 22:43
Bydliště: Trnava

Příspěvek od Source »

Stáva sa to, ideálne zohnať iný climatronic panel, ale nábeh kompresora ti spraviť pôjde. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... limatronic
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM

VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
IvanHrozny
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 04 kvě 2021, 21:23
Bydliště: SK

Příspěvek od IvanHrozny »

Dakujem, pozrel som to a treba este nakodovat 120s nabeh aj ked tam je treba ho zadat znovu a ulozit tak skusim ked sa k tomu dostanem inak ostatne veci po kodovani idu aj vyhrievanie sedaciek klapky vyhrievanie zadneho okna teplota studeny teply vzduch okrem toho kompresora
IvanHrozny
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 04 kvě 2021, 21:23
Bydliště: SK

Příspěvek od IvanHrozny »

Uz je vyriesene este raz som prekodoval s novym kodom dal ten nabech kompresora na 120s v adaptacii a dal zakladne nastavenie spustania kompreora chvilu blikala potom sa zapol ventilator naplno a teplota na jednej aj druhej strane na minimum , vyskusal niekolko krat vypnut zapnut jazda a klima chladi a je bez zavad, dakujem vsetkym za rady je fajn ze si tu vieme takto poradit.
Source
Aktivista
Příspěvky: 1794
Registrován: 15 lis 2015, 22:43
Bydliště: Trnava

Příspěvek od Source »

V poriadku, bohužial stáva sa to hlavne na novších klimatronikoch, neprišiel som na chybu prečo, ale občas sa stane že sa ako keby úlpne vymaže eeprom, zmizne kódovanie, adaptácie sa vymažú a často sa stáva že zmizne aj číslo dielu, Namiesto čísla dielu v diagnostike máš --- --- --- ono väčšinou nakódovanie pomôže a climatronic beží, ale ktovie na koľko (LOL) a btw nepomôže ani flash, climatronic zostane takto stále
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM

VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
IvanHrozny
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 04 kvě 2021, 21:23
Bydliště: SK

Příspěvek od IvanHrozny »

Ano presne ako pises namiesto ob. cisla iba ------- ciarky, kodovanie 0000000000 desat nul, zakladne nastavenie ziadne , v aute bola slaba baterka no nevedelo sa a zastartovalo uplne stiahlo kontrolky ledva chytil motor neviem ze ako nebol som pri aute vtedy ale ja zase mam aj taku skusenost ze to odpali jednotku uplne to podpetie prerazi nejaky polovodic tranzistor diodu a uz len vyraza poistky tiez nevedno preco ale tak nastastie klimtronic ide nemusim sa s tym babrat, no ta elektronika uz neni co byvala padajuce epromky ostanu iba nuly a ffff- kááá na konci riadkov a clovek moze hutat co tam bolo :roll:
Odpovědět