SEAT Leon 2.0TDI 125kW (BMN)
Ahoj, mám problém se svým autem.
Občas když přijedu domů, tak se auto neuspí. Když vytáhnu klíček "bzučí" egr a ještě něco. To dělá vždycky ještě asi 15 vteřin po vytažení klíčku. Jenže teď to občas prostě nepřestane. Vypozoroval jsem, že když vytáhnu pojistku v pojistkovce u motoru číslo SB24, tak se to uspí v pohodě. Problém je, že občas v noci se to ale zase probudí, roztočí se sahara a vymlátí baterku, případně se neroztočí sahara, ale začne opět to bzučení. Odpojení sahary, egru na zkoušku nic nevyřešilo a problém přetrvává. Třeba dva dny v týdnu to neudělá ale přijde mi, že se to stupňuje.
Nenapadá někoho po čem jít? Diagnostika čistá...
Seat Leon 1P FR vybíjení baterie/neuspání auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Seat Leon 1P FR vybíjení baterie/neuspání auta
Naposledy upravil(a) šulda dne 18 bře 2022, 02:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Seat Leon 1P FR
Re: Seat Leon 1P FR vybíjení baterie/neuspání auta
Neukazuje to nezmyselne vysokú teplotu pred alebo za DPF, alebo to nemá uloženú sporadickú chybu snímača týchto teplôt? Švagriná to mala na G6 s CR 81kW a tiež to toto robilo. Prípadne švagor mal na O2 s BLS zase v háji snímač tlaku v klíme, ukazoval furt cez 30. Ale to asi zaspalo, len šli hneď vetráky po zapnutí kľúčika.
Ahoj, diky za tipy. DPF nemám a přes klíček se saharou problém není. Spouští se bez něj bohužel.
Seat Leon 1P FR
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Na nekolika O3 jsem resil ze se sama spinala sahara a dela to rele v e-boxu. Diag bez chyb
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Rozebral jsem pojistkovku, byla jak nová, očistil na ní kontakty a už 3 dny je klid.
Seat Leon 1P FR