VW GOLF 1.9 tdi 81kw ASV (auto nejede tak jak má a žádná změna po chipu)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: VW GOLF 1.9 tdi 81kw ASV (auto nejede tak jak má a žádná změna po chipu)

Příspěvek od hansdob »

Tak mě napadá už to u mě parkrat bylo auto nemá dostatečné tlaky motoru, nekouřilo,startovalo nejelo až opravdu ve vyšších otáčkách a když uvidělo kopec rychle ztrácelo
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
mikesik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mikesik »

Ahoj Golf je lehky to musi letět kdyz je vse OK.prijde mi to jako bez nafty jen zaklad tak 450. Mel jsi to na pc?
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
prka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od prka »

A jelo to auto normálně před tím než si dal tu "dlouhou" převodovku a než byla repase čerpadla ? Máš záruku, že to druhé čerpadlo běželo normálně někde jinde ? Když to nekouří, tak buď dává čerpadlo nebo trysky "méně". Pokud tam máš správné trysky pro ASV, tak si někde sežeň na zkoušku dobré trysky z AHF /ty jsou "větší"/. Pokud se to zlepší, tak je na vině čerpadlo. Musíš se vyjadřovat přesněji a obsáhleji. Jakou větší dávku jste zkoušeli ? Jaká byla volnoběžná dávka a jaká ta "větší" ? Samozřejmě, že nejlepší by byly i logy plné akcelerace s chipem i bez něj na stejném úseku.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“