Superb - doplnění výbavy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rohol
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Superb - doplnění výbavy

Příspěvek od Rohol »

Zdravím. Mám otázku. Našel jsem v Německu Superba 2012. Nemá ale žádnou výbavu. Nemá multifunkční volant, má obyč rádio, tuším Swing a ovládání vzduchu je jen mechanické, klima zapnuto/vypnuto... Stačilo by vyměnit multifunkční volant, ovládací panel klimy? Dá se to jednoduše předělat, nebo by se musely měnit jednotky, kroužek pod volantem atd?
Jarda S.
Aktivista

Re: Superb - doplnění výbavy

Příspěvek od Jarda S. »

záleží co tam je za jednotky, některý to umí- stačí dokodovat a dotáhnout elektriku, klima se obávám že by se muselo měnit komplet topení za climatronikový (noteeth)

každopádně to nebude jednoduchý a ani levný, já bych se do toho nepouštěl pokud by nestálo vedle druhý auto s požadovanou výbavou (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Rohol
Přispěvovatel

Příspěvek od Rohol »

Ahoj, díky za odpověď. Vidím to stejně, jen jsem to potřeboval od někoho potvrdit :D
valekf
Přispěvovatel

Příspěvek od valekf »

Hovadina, kup auto s tim co chces.
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Dodělat to samozřejmě jde, ale jak říkají kluci, lepší se poohlédnout po něčem jiném. Volant bys potřeboval i podvolantovku, rádio např columbus je tak 7000, climatronic je největší oser. Do SII jsem climatronic nikdy nedělal, jen do B6 a tam musela i jiná palubka kvůli čidlu slunečního svitu, myslím že jsem za to tenkrát účtoval 17t a dneska bych to ani za ty prachy nedělal. Tak spočítej jestli nákupní cena auta je tolik výhodná.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“