Superb - doplnění výbavy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Superb - doplnění výbavy
Zdravím. Mám otázku. Našel jsem v Německu Superba 2012. Nemá ale žádnou výbavu. Nemá multifunkční volant, má obyč rádio, tuším Swing a ovládání vzduchu je jen mechanické, klima zapnuto/vypnuto... Stačilo by vyměnit multifunkční volant, ovládací panel klimy? Dá se to jednoduše předělat, nebo by se musely měnit jednotky, kroužek pod volantem atd?
-
- Aktivista
Re: Superb - doplnění výbavy
záleží co tam je za jednotky, některý to umí- stačí dokodovat a dotáhnout elektriku, klima se obávám že by se muselo měnit komplet topení za climatronikový 
každopádně to nebude jednoduchý a ani levný, já bych se do toho nepouštěl pokud by nestálo vedle druhý auto s požadovanou výbavou

každopádně to nebude jednoduchý a ani levný, já bych se do toho nepouštěl pokud by nestálo vedle druhý auto s požadovanou výbavou

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Ahoj, díky za odpověď. Vidím to stejně, jen jsem to potřeboval od někoho potvrdit 

Hovadina, kup auto s tim co chces.
Dodělat to samozřejmě jde, ale jak říkají kluci, lepší se poohlédnout po něčem jiném. Volant bys potřeboval i podvolantovku, rádio např columbus je tak 7000, climatronic je největší oser. Do SII jsem climatronic nikdy nedělal, jen do B6 a tam musela i jiná palubka kvůli čidlu slunečního svitu, myslím že jsem za to tenkrát účtoval 17t a dneska bych to ani za ty prachy nedělal. Tak spočítej jestli nákupní cena auta je tolik výhodná.