Reskator píše:Kua ... zakon o spotrebnej dani sice uz mame a na rostlinku mozeme chodit legalne ale olej pod 27Sk som uz dlho nevidel ... Hele prazaci nenabalite mi nakou tu paletku toho vaseho levnyho ???
jo dnes sem se byl podivat v cakovicich a furt 16 koupil jsem 50 litru a pripadal si divne ale jenom nez sem vylez ven kde stali dva vetnamci kazdej dva voziky a na kazdim tak 200l
Taky bych k asiatum na jidlo nesel, ze muzes dostat cinu ze psa by mi az tak nevadilo ale ten modifikovanej olej se fakt hodi akorat tak na spaleni.
Doma pouzivame Lukanu za cca 30.
Ford Transit 2.5 DI 51kw
AUDI A4 1.9 TDI 8E 130 HP palivo nafta
...asi budu vypadat jako debil...ale vi koupite olej a nalejete ho do nadrze a ono to jede?co jste menili nebo jak aby to jelo na olej?a jak to jede ohledne jizdy s naftou?
Pouze máš-li Mecedes Benz řady W123 (piano) či nástupce W124 či stroj, kterej má řadový čerpadlo t.j. nemazané palivem, můžeš, pokud je venku víc než cca. 8 - 12 st.C. jezdit i startovat i vypínat motor na rostlináč. Jinak přestavba - detaily si vylustruj tady v archivních příspěvcích. Nechce-li se Ti do přestavby, pak můžeš jezdit na mix BROLIO-NAFTA - v tomhle počasí u motorů komůrkových až 40 % rostlináče a přímo-vstřikáčů do 30% či méně. Podmínka je dobrý vstřiky - chceš-li poměř rostlináče u komůrkových motorů ještě zvýšit na např. 50 - 60 % či na vlastní riziko i na více, můžeš nepatrně upravit vstřikovače na vyšší rozprašovací tlak a posunout čerpadlo nepatrně na "dřív" . Stejně to ani při mixu nemůžeš lejt do nádrže jen tak, to se blbě rozmíchá - já to vždy míchával a třepával v kanystrech, když jsem ještě jezdíval na mix.....to bylo skoro jako posilovna
no ja ma pazouta 205 a zatim jezdi bez vetsich problemu na pomer 80% olej 20% nafta ale je fakt ze uz pracuju na prdehrivani a dvoucestnem systemu ale najedu denne tak 300 km tenhle vikend sem kontroloval filrt a je cistej zatim spokojenost
s tim olejem je to zajimvy vzdycky je takova vlna a ve vicero obchodech se snizi cena na cca 16 kc ale pak najednou vsichni zvednou na 19.90 ze by kartel?
přesně tak jeden obchod zlevní a hned lavinově po něm následujou všechny ostatní...prostě boj o zakazníka na akční zboží.pak se zase všude ceny srovnají a bude se čekat zase 2 měsíce na další akci
Nerek bych 2 mesice cekat na akce.Jak to sleduju tak ob tyden vzdy akce akorad to nepisou v letacich.Ale me to nevadí koupil jsem 4 kartony takze na mesic vystarano.