Audi Q7 4M vzduch
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi Q7 4M vzduch
Ahoj,
obracim se na Vas s prosbou, kdyz si budu menit kola musim nejak aretovat mechy u Audi Q7 4M, je to stejne jako u Allroad ?
diky za rady
Tomas
obracim se na Vas s prosbou, kdyz si budu menit kola musim nejak aretovat mechy u Audi Q7 4M, je to stejne jako u Allroad ?
diky za rady
Tomas
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

Re: Audi Q7 4M vzduch
V menu v nastavaniach auta si zamkneš podvozok
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Re: Audi Q7 4M vzduch - vyreseno
Super, diky. Takze je to stejne jako u Allroad
Kouknu jak mi dorazi 

A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

Toto jsou takové "vděčné" činnosti, jednou přijelo BMW na vzduchu, zvedli jsme to,přehodili kola, spustili na zem, auto geclo prdelí na zem a hotovo
, no chybami se člověk učí

Auto by mělo při zvedání celého auta samo poznat ze je na zvedáku. Režim zvedák je pro jednobodové zvedání aby podvozek nesnažil dorovnat auto a to ze zvedáku při třeba výměně kola nespadlo. Že se to rozhodí i při celkovým zvedání těžko určit čím. Opotřebení čidel, zatuhlé některé táhlo a hodnoty výšky tím pádem neukazují rovnoměrně zvedání celého auta.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
kamoš vždy brble ked mu prehadzuju kola v pneuservise že ma ten vzduchový podvozek rozhodený na Q7. Musím mu to vždy kalibrovat
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Já když mám pochybnosti že by se něco mohlo dojebat tak to raději slušně odmítnu,ať si s tím jede dotyčný jinam, nehodlám aby si tam na mě potom týpek v soupravě Adidas otevíral hubu jak jsme mu "zkurvili" auto, to stejný kola průměr R20 a větší, nejlépe ještě ROF, sice máme mašinu s přítlakem ale než dojebat kola za 100tis a vydělat 500,ne,díky, na to je prostě potřeba jiné vybavení a kvůli pár autům za rok si nebudeme kupovat mašinu za 250tis.
Ono Q7 a touareg cayene a64F ty zarezly ventilky ideál nafoukne a už nepustí dolu a den dva v řiti a pak štěstí kolik ventilku.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ahoj,
To je zajimava informace a jakto, ze to rezne ja myslel, ze to neprijde do kontaktu s venkem? Prece na tom musi byt trvale
hadice ? Priznam se nezkoumal jsem zatim mech jak je zapojenej. Kazdopadne zamykani podvozku, je v menu -> vozidlo->levy pohyb koleckem a servis, tam uz si ho jkazdy najde podobne jako vymena steracu.
Kdyz mi rezly ventilky u kol, tak protoze na ne nekdo plival jestli neuchazi
Pokud jsi neodpovidal na ty kola za 100 taliru

To je zajimava informace a jakto, ze to rezne ja myslel, ze to neprijde do kontaktu s venkem? Prece na tom musi byt trvale
hadice ? Priznam se nezkoumal jsem zatim mech jak je zapojenej. Kazdopadne zamykani podvozku, je v menu -> vozidlo->levy pohyb koleckem a servis, tam uz si ho jkazdy najde podobne jako vymena steracu.
Kdyz mi rezly ventilky u kol, tak protoze na ne nekdo plival jestli neuchazi

A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

ty zpětný ventilky jsou umí potrápit. Kuličky ve vysoušeči namočený léta vodou, pouští to kal a svinstvo, to pak leze dál do systému. Nebo třeba kompresory z číny. Vyreznou a pak rez leze všude. Nevím jestli s tím má problém i uzavřený systém s dusíkem v touaregu 2011 ale i v nový Q7 je mám pocit systém otevřený.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Ahoj,
aha takze treba u Tuaregu se vubec nepouziva vzduch, ale dusik ? A myslis, ze Q7 4M 2016+ to ma stejne jako 4L?
Zajimave to jsem nevedel. A da se to nejak overit, kam se mam kouknout ?
Tomas
aha takze treba u Tuaregu se vubec nepouziva vzduch, ale dusik ? A myslis, ze Q7 4M 2016+ to ma stejne jako 4L?
Zajimave to jsem nevedel. A da se to nejak overit, kam se mam kouknout ?
Tomas
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci