Ahojte,
umíte někdo dodat zvlášť elektronickou regulaci turbodmychadla na 2.0 TDI 110kw DSRA nebo repasuje to někdo?
9126 - Přestavovací jednotka turbodmychadla 1
P00AF 00 [096] - vzpříčená
Ovladač turbíny 1: řada 1: zpětné množství - pož. hodnota: 7.12 %
Ovladač turbíny 1: řada 1: zpětné množství - skut. hodnota: 59.97 %
Díky moc
O.
Passat B8,5 2.0TDI 110KW DSRA - elektronická přestavovací jednotka turba zaseknutá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Passat B8,5 2.0TDI 110KW DSRA - elektronická přestavovací jednotka turba zaseknutá
A je fakt v háji? Já co většinou řeším tak je překousaná hadice od kuny, nebo zarezlej kloubek.
Re: Passat B8,5 2.0TDI 110KW DSRA - elektronická přestavovací jednotka turba zaseknutá
Já jsem spíš uživatel, budu to dávat do servisu, ale do autorizovaného se mi nechce jeslikož to má již najeto 158tkm. Omlouvám se předem za triviální dotazy, ale přesto se zeptám, i ta ELEKTRONICKÁ regulace je ovládaná podtlaky? A "zarezlý kloub" se řeší i na té elektronické regulaci?
V autorizáku toto řeší výměnou celého turba vč. el. regulace. Prý to nedokáží objednat zvlášť.
V autorizáku toto řeší výměnou celého turba vč. el. regulace. Prý to nedokáží objednat zvlášť.
Jo to je 05L to máš pravdu tam už není podtlak. Kloubek tam je taky. Ale je pravda že tady asi spíš odcházejí ty regulace jako takový.
Jak to nakonec dopadlo? Mám tu auto se stejným problémem.