Passat B6 vibrace volantu při brždění

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tatko Tom
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: Passat B6 vibrace volantu při brždění

Příspěvek od tatko Tom »

No ak tie "značkové" sú repas z Pakistanu, niet sa čomu čudovať...
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Šeba píše: 25 čer 2024, 04:50 Spis ne, maji za sebou 4tkm a uz dostaly parkrat za usi... Takze by me jen zajimalo, kdyz jsem se k bosch choval stejne jako k temto novym, prvnich 1tkm ( stejna trasa a styl jizdy ) proc jsou zkrouceny.. Kazdopadne uz mi nesmi tahle znacka na brzdy.
měřil si ty kotouče? kolik setin mají házivost??
Šeba
Přispěvovatel

Příspěvek od Šeba »

Nemam jak, nemam uchylkomer :-?
slovacek.milos
Aktivista

a v tom je tvůj omyl, píšu to tady snad 15 let že chyba není v kotoučích ale ve špatně směsy destiček, ale je to ma https://youtu.be/XDJEPjvbbs4
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 25 čer 2024, 13:57, celkem upraveno 2 x.
Šeba
Přispěvovatel

Příspěvek od Šeba »

I tebe musi vyvest z omylu, Milosi. Desticky jsem tam nechal puvodni! Takze tvoje praxe 15 let je jeden omyl😃
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ono s tím měřením je to taky ošemetný, několikrát jsem to zkoušel měřit na autě - kotouč přitáhnul přes velký matky k náboji normálně aby to bylo jak když je tam kolo, hodinky na magnetu dal na tlumič a měřil, paradox je že kotouče co házely třeba dvě desetiny i víc nedělaly nic a ty co běžely pomalu v nule tak při brždění s autem třepaly (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše: 26 čer 2024, 06:41l, paradox je že kotouče co házely třeba dvě desetiny i víc nedělaly nic a ty co běžely pomalu v nule tak při brždění s autem třepaly (LOL)

romane
žádný paradox ! na hodinkách máš 0 a volant při brzdění třepe znamená že máš na piču desky, ty desky prudce přehřejou kotouč a ten se zvlní, pokud se kotouč přihřívá správně tak zjistíš třeba že auto netáhne smrdí vylezeš ven a :o kotouč svítí červeně jak lampion a nic netřepe

a nestraš dvě desetiny plus třepou a kopou, netřepou do 0,03

desky které netřepou jsou remsa, zumerman, v kelly RH, poté co zakázali Cu v deskách tak jsem zkusil i starline a bosch a taky netřepou,

koupíš třeba origo motorkraft ve fordu a třes běs,

kdo tomu co jsem napsal nevěří tak je to velmi jednoduché ověřit, vyděláš nové desky a dáš tam ty staré které netřepaly jen měly třeba milimetr a netřepe nic, při reklamaci z tebe dělají jen blba že máš v háji náboje, špatná montáž
Naposledy upravil(a) šulda dne 26 čer 2024, 20:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava zmršený citace.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Záleží na kotouči a destičkách. Jedny desky hází a s druhýma,stejný druh a značka je klid. To samé kotouče.
Brzdy je jako vyhrát v loterii. Kvalita už dávno není,co byla. Výroba v Chině,Thaivan,jen aby se na tom co nejvíce vydělalo.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“