Superb 2 125kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Superb 2 125kw
Dobrý deň, neviete čo je to za chybu?
Re: Superb 2 125kw
Zaplněný filtr pevných částic.
Dpf čistené cca 2 mesiace dozadu.
Koukni na měřené hodnoty-hmotnost popílku,tlak v filtru,čas a vzdálenost od poslední regenerace,to ti napoví.
Po vyčištění se resetoval DPF - Jako by byl měněný? Aby to věděla ŘJ
Tak to je špatně
Když se vymění DPF (nebo vyčistí) tak se ŘJ musí dát vědět že se měnil - Jinak si pamatuje staré hodnoty.
PS: Jakým způsobem se čistil DPF ?

PS: Jakým způsobem se čistil DPF ?
Strojové čistenie
Tak udělat reset DPF
Dej tu pak hodnoty jaké vykazuje DPF před resetem a po resetu = jsem na to zvědavý o kolik se budou lišit.
Podle mě to jsou vyhozené prachy nějaké čištění (pochopil bych to když se chceš auta zbavit) - jinak vlk se nažral a koza zůstala celá.
Raději investovat třeba do druhovýroby a máš klid.
Dej tu pak hodnoty jaké vykazuje DPF před resetem a po resetu = jsem na to zvědavý o kolik se budou lišit.
Podle mě to jsou vyhozené prachy nějaké čištění (pochopil bych to když se chceš auta zbavit) - jinak vlk se nažral a koza zůstala celá.

Raději investovat třeba do druhovýroby a máš klid.
A tou Funkční druhoškou máš namysli jakou značku konkrétně.
Do Google zadáš Auto + Motorizaci = a vyjede ti toho mraky.
PS: Dával jsem do Audi A4 TDI 125KW před cca 7 roky DPF druhovýrobu a do teď bez problému.
Musel bych pohledat fakturu, abych ti řeknul od jaké firmy jsem to bral. Vím že to byla firma z Prahy a posílali mi to do Frýdku.
Já sem myslel že někde v Kelly objednas nějakou repliku a funguje to. My sme právě pár dpf dávaly v replice a žádný nefungovalo. Sice třeba auto jelo ale kouřilo. Proto mě to zajímalo
Žádná druhovýroba nefunguje. Jen originál
Nebudu nikoho přesvědčovat jestli to funguje nebo ne-e. Ať si tam dá každý co chce.
Já prezentuju to co mám na 100% odzkoušené a je funkční jak originál. Určitě je xxxxxx firem co dělají shity. Tak je na každým co si vybere a koupí a od koho.
Dál jsem si tu práci a dohledal to. Já jsem bral konkrétně tento.
https://www.primafiltry.cz/f/audi/a4/2-0-tdi/
Dostanete k tomu certifikát - a záruku že kdyby to nefungovalo je možnost to vrátit, jak doložíte výpis z Diagnostiky. Má to montovat zkušená osoba co ví co má dělat atd. A jste v tom návodu na to upozornění že po výměně se musí resetovat DPF v ŘJ Motoru !!!
Jak se kouknete na obrázky - tak vložka filtru je až do konce toho válce.
Proto že jak jsem to kdysi řešil a hledal tak jsem narazil i na filtry které měli poloviční tu naplň té vložky a to je špatně. Proto že čidla co jsou na filtru DPF a snímají referenční tlak atd. před filtrem a za filtrem tak vykazují spatné hodnoty.
Koukám že už je i levnější - já ho cca 7 let nazpět kupoval za 7 tis.
Tak že asi tak z mé stránky ohledně DPF
Já prezentuju to co mám na 100% odzkoušené a je funkční jak originál. Určitě je xxxxxx firem co dělají shity. Tak je na každým co si vybere a koupí a od koho.
Dál jsem si tu práci a dohledal to. Já jsem bral konkrétně tento.
https://www.primafiltry.cz/f/audi/a4/2-0-tdi/
Dostanete k tomu certifikát - a záruku že kdyby to nefungovalo je možnost to vrátit, jak doložíte výpis z Diagnostiky. Má to montovat zkušená osoba co ví co má dělat atd. A jste v tom návodu na to upozornění že po výměně se musí resetovat DPF v ŘJ Motoru !!!
Jak se kouknete na obrázky - tak vložka filtru je až do konce toho válce.
Proto že jak jsem to kdysi řešil a hledal tak jsem narazil i na filtry které měli poloviční tu naplň té vložky a to je špatně. Proto že čidla co jsou na filtru DPF a snímají referenční tlak atd. před filtrem a za filtrem tak vykazují spatné hodnoty.
Koukám že už je i levnější - já ho cca 7 let nazpět kupoval za 7 tis.
Tak že asi tak z mé stránky ohledně DPF

potom sa s niekym dohaduj že to nefunguje ked to predávajú
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE