Vectra C prevodovka demontaz + montaz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vectra C prevodovka demontaz + montaz
Ahojte pri vymene spojky som sa nemohol dostat na jeden šrob čo spaja motor s prevodovku , musel som vybrat "volič" radič s prevodovky a problem nastal až ked som ho tam chcel vratit vrchne tiahlo od vrch resp zasuvnu vidličku nemožem zrovnat ani za nič do jednej zvislej roviny neviem ako pokračovat dalej..obavam sa či sa niečo nepohlo v prevoodovke.. potrebujem dat "vidlice" do jednej roviny jedna je total zatuhla ..Dakujem Vám
Naposledy upravil(a) šulda dne 18 zář 2024, 00:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu.
Důvod: Úprava názvu.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Re: Vectra C prevodovka problem!!!
Co mysliš voličem/řadičem jako že jsi odpojil tahlo a ted ti nejde zpet?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: Vectra C prevodovka demontaz + montaz
Bolo to trošku zložitejšie vidličky v prevodovke do ktorych zapada radič z vrchu nemaju doraz čiže po tej gulatinke ide kolko chce
vyskočili vnutri guličky spod preradovacej obimky....čiže špajzka von pozberat to poskladat vyskušat popreradovat nalepit na silikon a šup do auta....Nikdy som si dako nedaval bacha vytahujem radiče z vrchu bežne na autach toto ma vyškolilo už budem zas to mat na pamati :)proste ako som chcel vratit ten radič s prevodovky naspat som vysunul dnu v prevodovke obimku preradovaciu....a to som robil ozaj že opatrne hold už budem mat pred tým Respect.

BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo