Jake těsnění?!?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jake těsnění?!?
Pánové mám otázku jaké těsnění použít na 96kw PD spodek, když napasuju 81kw hlavu? Nechce se mi experimentovat, tak snad mi někdo, kdo už to má za sebou poradí. Díky
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no ta výška těsněni asi nebude problém, ale spíš si myslím, že ten blok neude stejný jako na rotačkách, myslím tím vodní kanály, přepad oleje a tlakový kanál mazání.. nikdy jsem to přímo neporovnával,ale podle mě to nepůjde.. a proč to chceš dělat tak složitě?? co třeba spodní kolečko, je o hodně šírší a zuby mají jiný profil.. zbytečná komplikace.. dej raději písty s ojnicema a kliku z pd do bloku rotačky a je to jednodužší..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no neřekl bych, že nevim o čem mluvím.. psal jsem že jsem to přímo neporovnával..a že si myslím, že to nebude stejný. takže jsem ho zbytečně uváděl v omyl. a výška podle přesahu pístů beru jako samozřejmost.. a jak říká huml výška těsnění je na pd a rotačky jiná.. PD má nižší těsnění.. takže bych dal spíš těsnění na PD. tím z rotačky si budeš zbytečně snižovat kompresní poměr.. pokud to teda nebudeš zdímat jak mvoesko.. to bych pak dal raději to z rotačky.. uvidíš podle přesahů..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Při zvyšování plnicího tlaku se někdy snížení kompresního poměru doporučuje - je víc prostoru na naplnění většího množství vzduchu.go.vojta píše: tím z rotačky si budeš zbytečně snižovat kompresní poměr.. pokud to teda nebudeš zdímat jak mvoesko.. to bych pak dal raději to z rotačky.. uvidíš podle přesahů..
Například bavil jsem se s borcem, co ladí Octavii TDi pro rallye a ten říkal, že má stupeň komprese 17,8:1.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Aktivista
-
- Aktivista