Články baterie do el vozu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Články baterie do el vozu
Tak například v Japonských vozech jsou Li Ion články LEV40 a nověji LEV50. Zajímalo by mě jsou li nahraditelný nebo aspoň někde k sehnání.
VW Touran 2014 2.0TDI 103kW CFHC LIFE
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
Ford Tourneo Courier 1,0 Ecobost
Mitsubishi Outlander PHEV
Re: Články baterie do el vozu
Z bouraček se sehnat dají. Ale většinou už mají svoje zasebou.
O přímé nové náhradě nevím.
A není to tak že dríve LEV40 a teď lev 50. Do Mitsubishi i-miev a jeho klonu peugeot ion, citroen zero se dávali LEV50 a nověji LEV50N a do Mitsubishi Outlander se dávali LEV40.
Co vím tak lidi laborují s náhradou článku LEV50 u i-miev. Ale zatím je to spíš pokus omyl. Lidi tam dávají nějaké čínské články a moc se nestarají o to, že při rekuperaci tam může téct až 150A při nabíjení.
Přitom například osazované články 100Ah mají max nabíjecí proud jen 100A.
Ono to funguje. Ale otázka je, jak to bude fungovat dlouho. Přece jen výměna vyjde na více jak je prodejní cena toho auta.
Jak jsou na tom pokusy o výměnu baterie u Mitsubishi Outlander PHEV netuším. Zkusil bych projít zahraniční skupiny na facebooku a zeptat se na elektroforum.cz
O přímé nové náhradě nevím.
A není to tak že dríve LEV40 a teď lev 50. Do Mitsubishi i-miev a jeho klonu peugeot ion, citroen zero se dávali LEV50 a nověji LEV50N a do Mitsubishi Outlander se dávali LEV40.
Co vím tak lidi laborují s náhradou článku LEV50 u i-miev. Ale zatím je to spíš pokus omyl. Lidi tam dávají nějaké čínské články a moc se nestarají o to, že při rekuperaci tam může téct až 150A při nabíjení.
Přitom například osazované články 100Ah mají max nabíjecí proud jen 100A.
Ono to funguje. Ale otázka je, jak to bude fungovat dlouho. Přece jen výměna vyjde na více jak je prodejní cena toho auta.
Jak jsou na tom pokusy o výměnu baterie u Mitsubishi Outlander PHEV netuším. Zkusil bych projít zahraniční skupiny na facebooku a zeptat se na elektroforum.cz
Re: Články baterie do el vozu
Vzhledem ktomu že jednoho outlandera vlastním tak by mě to docela zajímalo...baterku mám ještě v záruce
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel