octavia 2 dveře

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

volvo pan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: octavia 2 dveře

Příspěvek od volvo pan »

teda stahovačku sem na 2jce ještě nedělal a nebo si to nepamatuju. Jinak velký kleště stojí do litru,pokud nemusíš mít nutně wurth. A nejty na stahovačce mi taky pěkně serou.
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Souhlas, mám nějaký starý Yato co stáli asi 800 a stahovačky s tím nejtovat jdou. Problém je spíš ty starý nejty z toho slaboučkýho plechu dostat tak aby tam zůstala vhodná díra, protože je tam většinou zbytek železný tyčky v hliníkovým nejtku a abych to slušně odvrtal tak si s tím budu hrát dvě hodiny. Za mě prostě lepší dát to do hajzlu a udělat to jako to má např Passat-nejtovací matka. Zase tolik ty matky nestojí a vím, že když tam nedej bože bude jednou zase problém tak ušetřím polovinu času.
volvo pan
Přispěvovatel

Příspěvek od volvo pan »

jo ty matky je dobrej nápad. Hlavně jsem teda nepochopil,proč nejvíc nahovno dou stahovačky,kerý se často serou a naopak ty,co se neserou skoro vůbec,jdou dobře. No,možná se mi to jen zdá :)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

volvo pan píše: 26 lis 2024, 22:57 No,možná se mi to jen zdá :)
v kelly problém nemám fachčí nikdo se nevrátil, ale stalo se, je to víc let stahovačka z kel do půl roku KO, kdybych ji tam nemontoval nevěřím, nalil jsem i vodu do dveří a vytekla, lanko orezlé popraskane a zakluntalo se na silonu motorku (wallbash)
haromax
Přispěvovatel

Příspěvek od haromax »

Koukám ,že se tu rozjela výživná diskuse ;) . kabely jsem zkoumal nejprve jestli nejsou v průchodce polámany byly ok. Tak zámek vyměněný a funguje jak má . No co se týká toho plechu se stahovačkou dal jsem tam nýtovací matice M6 a ono na to netřeba ani nýtovací kleště . Stačí pevnostní šroub 6/obyčejný jsem utrhl a kontramatka a 2klíče a dá se to nalisovat do dveří .Takže tak a´t se daří .
Skoda Octavia 2 tdi 103kw Bkd r.v. 2010 L@K
------------------------------------------------------
minulost :Skoda Octavia Tdi 66kw r.v 2001 chip 84kw
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ten opelklub je dobrý??? není politicky zaměřený? proukrajinský? mě z opel klubu a mnoha dalších vyhodili i doživotně, jsem rusofil dezolátor a dezinformátor, opel klub mi chybí
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

Miloši de fakto tam operuju pouze ja je jeste par klukú co se sem tam ukážou ale nak extra to nefunguje
Politika se nepěstuje ja si tam davam sem tam navody když něco dělám na škodovkach
O opla i když to púvodem je opl club skoro krom nakych navodú nezavadíš
Asi by to chtelo nakyho vudce co by to byl schopen rozpohybovat? 😀
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“