Boxer Nastavenie zadných Piatych dverí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Boxer Nastavenie zadných Piatych dverí
Ahojte hľadám nejaký návod alebo informáciu ako sa dajú na Boxeri nastaviť zadné krídlové dvere tzv. piate dvere. Pravé dvere mám ako by padnuté o pár mm nižšie tým pádom mi neustále lámu zámok zavesenie zadných dverí. Viete mi niekto s tým poradiť prípadne spraviť? bavíme sa o r.v. 2021
-
- Aktivista
Re: Boxer Nastavenie zadných Piatych dverí
zevnitř karoserie máš uchycené panty, ty povolíš a dveře zvedneš a seřídíš, původní stav si očmárej tuškou
Dakujem za info. Urcite skusim. Len u mna to ma jeden hacik a to ze nepoznam ten skutocny stav dveri ako maju byt kedze to kridlo je nakrivo. Otazne je ci aj to druhe kridlo nieje krive.
-
- Aktivista
Otázky se řeší prací na auté
Pokud to není nabourané mělo by to normálně jít, ty panty mají většinou větší nebo oválné díry tak s tím jde ladit
Nejhorší jsou boční šoupačky, auto třeba po DPD, to je tak vylágrovaný že ani po výměně všeho - jezdce,kolejnice/závěsy to pořádně nezavírá,strávíš na tom půl dne a hovno, tomuto se vyhýbám
Nejhorší jsou boční šoupačky, auto třeba po DPD, to je tak vylágrovaný že ani po výměně všeho - jezdce,kolejnice/závěsy to pořádně nezavírá,strávíš na tom půl dne a hovno, tomuto se vyhýbám

Zkusit či pujdu nejak doštelovat v pantoch ked nie na prasáka pomoct heverem atd. Raz mi priviezli tesari VW LT valník na výmenu mikrospínačov vo dverách a po demontáži tapaciru sem nevedel ten tapacír udržat v tých spodných kapsach na dverách mali plne krabice hrebíku snad 5kg potom co maju tie dvera spravit že.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Burane nastastie niejeroman1648 píše: ↑09 čer 2025, 12:54 Pokud to není nabourané mělo by to normálně jít, ty panty mají většinou větší nebo oválné díry tak s tím jde ladit
Nejhorší jsou boční šoupačky, auto třeba po DPD, to je tak vylágrovaný že ani po výměně všeho - jezdce,kolejnice/závěsy to pořádně nezavírá,strávíš na tom půl dne a hovno, tomuto se vyhýbám![]()
Ono je to všechno stejný Fiat,PEU/CIT nebo i ten Renault nebo Ford, všechno ojebaný