ložisko octavia tdi rok 99
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: ložisko octavia tdi rok 99
Poloosy jsou měněné komplet.
Může to být ložisko na diferenciálu. Rozebrat převodovku a uvidíš.
Oct asv 2000, DieselPower
A to by moh bejt klidně ten problém
Párkrat sem se setkal stim že se dala nová poloosa a prostě to nebylo ono
Naposled sem to u známého udelal tak že sem z nové poloosy sundal oba klouby dal na starou poloosu a bylo po problému
Párkrat sem se setkal stim že se dala nová poloosa a prostě to nebylo ono
Naposled sem to u známého udelal tak že sem z nové poloosy sundal oba klouby dal na starou poloosu a bylo po problému
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Za mě nemá cenu se s tím srát, jen nový ložiska na difec budou stát víc než druhá převodovka, ale jak kdo chce 
Hlavně poloosy SKF,GSP?Maxgear a podobný bláta nefungují, lepší je starší origo

Hlavně poloosy SKF,GSP?Maxgear a podobný bláta nefungují, lepší je starší origo
To je úplně jedno, co se tam dalo. Zvuk před i po naprostro beze změny. Tedy poloosy, klouby, ložiska kol, brzdy.. Tohle můžu s klidem vyloučit. Převodovku dám druhou, nestojí to nic, akorát není čas teď úplně.. Jestli to nezmizí ani potom, bude to asi vlastnost tohohle pošahanýho kusu:)
Jen tak mimo mísu, SKF je úpnej odpad. Ostatně to stojí stejně, jak ostatní čína. Když jsem posledně dával homokloub od SKF, vůli měl už v krabici takovou, že se mi ho ani nechtělo montovat. Ale nějak funguje už asi 40k km, ale cvaká při couvání. Dneska nic než bláto už stejně koupit nejde.
Je to tak bohužel...nedávno jsem řešil vibrace na Sharanu a nový origo poloosy by vyšly pomalu 40tis....takže starší origo a klid jenže ani do té starší origo člověk nevidí,ona může být taky načatá a pak se motáš v kruhu
Trh je zahlcen těmito "kvalitními" díly, kolega chtěl nedávno reklamovat řízení z SAG že po necelém půl roce začalo téct jak dunaj ( QWP ) a obchoďačka mu hlásí - a kde máte výpis z diagnostiky....
, prostě odborníci na svém místě...

Dokázalo by to dělat i vrchní uložení tlumičů. Vymačkaná guma, někde se to při zatížení opře a pak to takhle "hučí".
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw.
Aktualizace, třeba to někomu pomůže: udělal jsem rozvody a zvuk zmizel:) Nemá to tedy nic polečného s rozvody, ale skoro najisto je to silentblok motoru u rozvodů. Není utrženej, ale dost vyměklej a teď si prostě sednul jinak.
Jednou na Focusu I se tento silentblok proklepal a opřel se o kastli, v tahu to vydávalo takovej rambajz že jsem myslel že je prasklá klika nebo něco takového 

- martinsidlo
- Aktivista
No,vytekl z nej olej. Dat novy a origo.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené