Motory Boxer 3 2.2Hdi 4HV vs. 4HU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motory Boxer 3 2.2Hdi 4HV vs. 4HU
Kluci nevíte jestli je v těchto motorech nějaký rozdíl ? 4HV je 74kw a 4HU 88kw, myslím že by neměl být, oba se vyrábí od 2006, stejná emisní norma atd, kámošovi se rozsypala dodávka má tam 4HU a mám možnost 4HV tak proto
-
- Aktivista
Re: Motory Boxer 3 2.2Hdi 4HV vs. 4HU
a stk kod motoru? jinak stejné
STK už kody neřeší ne?
-
- Aktivista
Pokud uděláš výmaz motoru neřeší se číslo ale typ motoru se měnit nesmí to je přestavba
Bude to opravitelný, upadnul ventil ale nevyjel z vodítka píst ho zarazil do hlavy píst to přežil,jen dojebaná hlava
, válec i přeběh dobrý tak to risknu

-
- Aktivista
asi nestihl vyjet, mi se to stalo ale u 8V píst ho zaklepával tak jsem motor vypl a to ještě naštěstí s pístem v HU, že ventil nespadl, dal jsem nové měsíčky a čau asi nějaký blb je tam blbě nasadil dělali se tam gufírka,
Co je mi divný že první vstřik u rozvodů nešel ven ale ne že by držel v otovoru, prostě špička nafouklá jak buřt, přitom ten motor do poslední chvíle normálně
Dal jsem jiný vstřiky z 74kw ale studený se to tomu nějak nelíbí,rachtá to a bíle prokuřuje, po chvíli cajk,krásně to tahá,nehluí černě což předtím dělalo a dost
Dal jsem jiný vstřiky z 74kw ale studený se to tomu nějak nelíbí,rachtá to a bíle prokuřuje, po chvíli cajk,krásně to tahá,nehluí černě což předtím dělalo a dost
O té nafouklé špičce už jsem kdesi slyšel, nevím jaké auto jaký motor, ale někdo to už řešil že to nešlo ven. Tak to asi nebude úplně ojedinělý případ
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
třeba minulýtýden mi to taky bíle, taky porachtalo, dal jsem hadičku z kapačky do sání, motor zblajzl 3 litry vody a problém zmizel
neo si pamatuju iveko když si ubral tak oblak ale velký bílý, do kopce černý, na emisích mi řekl že příště už fakt ne, motoru jsem dal sežrat 15 lirů vody a

Zitra pošlu fotku,toto jsem fakt neviděl a to už jsem něco málo viděl