Klapka V157 BKD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klapka V157 BKD
Ahoj, řeším klapku saní. Klapka se dala nová ,vyměnila se pojistka v eboxu, ale pořád to píše že klapka nemá signál (P3102). Kostra tam je, napájení od eboxu taky a dva co jdou do jednotky (fialovožlutý) 12V (fialovošedý) 3,28V jenže ani ve schématu není kolik má být jestli taky 12V nebo signál 5V. Svazek propípaný až k jednotce. Bud chyba o signálu nejde smazat nebo se pak najednou objeví jako sporadická, smazat jde, vše funguje krásně a po pár startech zase klapka nejde a svítí kontrolka. Řešil někdo že byla třeba vadná jednotka? Zatím jsem vždy řešil bud jen svazek nebo klapku.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Re: Klapka V157 BKD
Ta nová klapka je origo? A dělal jsi základní nastavení? Vím že jsme zkoušeli dávat druhovýrobu a nechtělo nám to fungovat. Respektive po chvíli v provozu to kravnulo. Dala se origo a šlape to.
Origo neni, ale nikdo jsem nemel problem s neorigo klapkou. Original klapka je ko, ta vyhazuje pojistku. Byla tam jeste jedna neorigo a to stejny, tak je mi divny, ze by obe hlasily stejnou chybu. Dnes jsem mel v praci Tourana bkd a kdyz jsem meril napeti na fialovosedem, tak tam bylo jen 0,08V takze stejny a kazdy ukazuje neco jinyho 
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T
A ten kabel k jednotce byl prověřen záteží nebo jenom pípnutí multimetru?
Setkal jsem se už s tím, že i po výměně klapky a kontrole svazku to nakonec byla chyba v ECU.
Toho se taky bojim prave.

Jen jsem to propipal, ale nemohl jsem povolit jeden ten trhaci sroub abych se dostal az ke konektoru, auto muselo odjed, ale vrati se, tak jeste to pak promerim i tam a natahnu asi solo kabel. Spis nevim kolik tam ma byt voltu. Druhy den prijel Touran bkd, tak jsem to meril a misto 3,28V tam bylo jen 0,08V
Naposledy upravil(a) šulda dne 06 srp 2025, 19:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T