felicia 1.9D nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: felicia 1.9D nestartuje
U dieselu se měří jen kouřivost. Na tu nemá kat žádnej vliv, spíš naopak. Vyhozený peníze...
Oct asv 2000, DieselPower
no to mám teda radost
-
- Aktivista
mě třeba vyhodil jednou u masošu, nevím proč podle mě felda nekouřila ale ubral jsem jí že už ani netáhla, v nádrži jsem měl možná nějakou šmakuládu,
na čerpadle šteluješ volnoběh takovou dvoupáčkou a když si poznačíš snímač zátěže po chloupkách ubereš po směru až z výfuku nejde nic, po emisích to zas dáš na místo,s feldou projdeš vždy na stk v hodoníně nemám problém
na čerpadle šteluješ volnoběh takovou dvoupáčkou a když si poznačíš snímač zátěže po chloupkách ubereš po směru až z výfuku nejde nic, po emisích to zas dáš na místo,s feldou projdeš vždy na stk v hodoníně nemám problém
v masošu myslíš u Podrazila?
na stk ještě nevim, jestil hodonín nebo kyjov...
nevim moc které páčky myslíš na tom čerpadle,
na stk ještě nevim, jestil hodonín nebo kyjov...
nevim moc které páčky myslíš na tom čerpadle,
-
- Aktivista
nejmenuju to je už jedno, když vyletím tak si hned poradím,
páčka jak přidáváš plyn na čeradle tak je na tom ramínku ještě malá páčka a tím šroubkem našteluješ otáčky a nahoře snímač zátěže tři drátky a dva šroubky tím našteluješ dývku paliva , samozřejmě řádně poznačit at to zas nedojebeš
technická kyjov nebo hodonín to asi jedno, když budou chtít tak vyletíš na hydrokorektorech světel
páčka jak přidáváš plyn na čeradle tak je na tom ramínku ještě malá páčka a tím šroubkem našteluješ otáčky a nahoře snímač zátěže tři drátky a dva šroubky tím našteluješ dývku paliva , samozřejmě řádně poznačit at to zas nedojebeš
technická kyjov nebo hodonín to asi jedno, když budou chtít tak vyletíš na hydrokorektorech světel
No prave k podrazilovi pudu.
Dobre, zkusim poladit jak rikas.
Hydrokorektory se nebojim, jsou nove funkcni. Hlavne at to sviti a brzdi ne? Silentbloky vsecky nove na predni naprave. Vse origis, zadna cicina. Karoserie bez koroze. Musi projit.
Dobre, zkusim poladit jak rikas.
Hydrokorektory se nebojim, jsou nove funkcni. Hlavne at to sviti a brzdi ne? Silentbloky vsecky nove na predni naprave. Vse origis, zadna cicina. Karoserie bez koroze. Musi projit.
-
- Aktivista
a když neprojdeš tak co? opravíš B,C, a projdeš, když jsem měl ve veselí nebo hodonín opáčko tak klasická otázka, díru jste jen zakytoval, mám na klíčkách magnet a přiložím a
jednou jsem vyvařil na pikapu podběhy a miloš je škrabal nějakým kutákem ve veselí, říkám mu jsou vyvařené škrabej dál přestříkání tě bude stát 3000 kč, nebo v době kovidu m+ě bratr majitelky stk hodonín vyhodil z čekárny protože jsem neměl roušku, tak jsem musel stát hodinu v lednu jak cyp a klepat kosu, když před 2.5 rokem dělali šou s novým autem tak jsem tam přestal jezdit, v lednici jsem dělal opáčko na ručku, když jsem ji zatáhl tak se kola zablokovaly a dvě černé čáry, tak nevím co jsem měl spravovat, jel jsem tak a opáčko ok
férové jednání jsem zažíval vždy v hodoníně a v březolupech, odvedou si svojí práci a nědělají z toho horor a přiblblé řeči
v důsledku technického stavu se dopravní nehody nedějí

férové jednání jsem zažíval vždy v hodoníně a v březolupech, odvedou si svojí práci a nědělají z toho horor a přiblblé řeči

Pravdu mas. Ale ja s tim moc jezdit nechcu, to auto stalo dva roky v garazi. Takze bez stk. Policajt se posere jak se podi a na nalepku.
Do lednice taky jezdim, je to bez objednani.
Do lednice taky jezdim, je to bez objednani.
-
- Aktivista
nejezdi už to mají benga za sklem, kamerku a hned zjistí že nemáš stk v červnu jsem jel z emisí kyjov do hodoša na stk doprotivky benga na mé úrovni zapl maják otočil se a na konci dubnan mě měli , propadlá asi 14 dnů, tří se na mě vrhlí
zločin jak kdybych vezl bitkojny
hned chtěli peníze
by je rakovina vzala a pes je jebal do nohy 

No do lednice ani nahodou. Ale do hodonina bych to mohl risknout. Prece to nepovezu na prepravniku
Nechapu ze to kamera zaznamenala v protismeru, pochopim kdyby jeli za tebou...
Nechapu ze to kamera zaznamenala v protismeru, pochopim kdyby jeli za tebou...
-
- Aktivista