Leon Cupra ST předohrab převodový olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Leon Cupra ST předohrab převodový olej
Kluci otázka - chce vyměnit olej v převodovce,je tam 6st. DSG tam je to jasné ale pořád plentá něco o samosvorném difu,to má oddělenou náplň ? Podotýkám je to dvoukolka, autodata nic takového neuvádí,pouze olej v automatu + filtr
Díky
Díky
- martinsidlo
- Aktivista
Re: Leon Cupra ST předohrab převodový olej
Tam je jedna náplň.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Já si to myslel, díky
Do převodovek se samosvorem se často dává jinej olej než do převodovek s otevřeným diferenciálem. Ale jestli je to jiný zrovna i u tohoto typu, ti neřeknu.
Oct asv 2000, DieselPower
Pokud je to cupra, GTI, nebo RS se samosvorem, tak je to samozřejmě samostatná nápln. Leje se do toho stejný olej jako do haldexu G060175A2.
Má to označení Leon ST,206kw, fyzicky jsem auto ještě neviděl
OK já si ten olej objednám a buď to tam bude nebo ne, dojede v pondělí
Díky
OK já si ten olej objednám a buď to tam bude nebo ne, dojede v pondělí
Díky
Jirko díky za info, je tam opravdu mezi difem a poloosou normálně čerpadlo a jakási skříňka s jednotkou jako u 4X4 když to má vzadu Haldex, výpusťák na imbus M8 a zezadu jakoby od pletence se to plní to samý zátka na osmu imbus,olej byl sice pěkný,čistý ale dal jsem nový, nikdy jsem tento systém neviděl,holt člověk se pořád učí...
Nejvíc mě sere to umístění,jakmile se vyndá výpušťák tak to pobleje celou nápravnici,nateče to dovnitř do ní...fakt pecka, vystříkal jsem tam dva čističe na brzdy aby neodjel jak po praseti
, příště musím vyrobit nějaký trychtýřek který se tam vejde...
Nejvíc mě sere to umístění,jakmile se vyndá výpušťák tak to pobleje celou nápravnici,nateče to dovnitř do ní...fakt pecka, vystříkal jsem tam dva čističe na brzdy aby neodjel jak po praseti
Ofiko postup je dát na nápravnici igelit
ale dost pochybuju že by to v autorizáku dělali
Ještě mnohem horší je ten ležatý filtr na DSG 7Q DQ381. Když jsem ho poprvé vyndaval, tak jsem pochopil proč se oficiálně nemění
vše zblitý od převodovky po řízení nápravnici nateklý olej až na rameno. A tam ani ten pitomej igelit nedáš.
vše zblitý od převodovky po řízení nápravnici nateklý olej až na rameno. A tam ani ten pitomej igelit nedáš.Re: Leon Cupra ST předohrab převodový olej
Pane zakazníku máte gratis ošetrenu napravnicu proti korozii 
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE