Ahoj pánové. Co dnešní číňani už máme nějaké osobní recenze?
Když vezmu v potaz jejich ceny ( mimo to že auta jinych značek jsou vlastně často už také číňani) tak mě začíná zajimat jestli se to vyplatí nabizi dnes bežně 7 lety zaruky bez omezení km nebo s najezdy 200tis
Číňani …… tak co už s nimi jezdíte servisujete?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Číňani …… tak co už s nimi jezdíte servisujete?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: Číňani …… tak co už s nimi jezdíte servisujete?
Pro mechanika v pohodě. Už se lidí nemusíš ptát, jestli chtějí originál díly , nebo čínu
.
to už delší dobu spousta světových značek je čínanu a ty co ne tak si nechavají stejně díly v číně vyrábět takže díly už jsou jedno delší dobu .....
mě začalo zajímat tedkdyž se to tu rozjíždí jestli ti běžní uživatelé místo dva tri roky jetych předražených karoqu a tiguanů mužou koupit novou čínu se sedmiletou zarukou bez om km začína se mi to zdat realný ale osobní zkušenosti nula .....
mě začalo zajímat tedkdyž se to tu rozjíždí jestli ti běžní uživatelé místo dva tri roky jetych předražených karoqu a tiguanů mužou koupit novou čínu se sedmiletou zarukou bez om km začína se mi to zdat realný ale osobní zkušenosti nula .....
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
- martinsidlo
- Aktivista
Nářadí na ty auta už tady máme od komoušů.
A základní náhradní díly ( filtry,atd.) koupíš kde,na TEMU?
A základní náhradní díly ( filtry,atd.) koupíš kde,na TEMU?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Tak dneska už nejde ani tak o tu kvalitu, jako o to co se na to bude za 10 let dát sehnat a jestli to ještě půjde opravit, nebo se to bude házet kvůli maličkostem do šmelcu. Ten tiguan, nebo karoq má tu výhodu že cokoliv se posere zajedu do autopartsu a mám to do 15 minut, nedostupný díly do druhýho dne. Kdyžto zkuste absolvovat něco takovýho třeba s MG. Dneska nikdo nechce čekat měsíce až dojdou díly z číny. Podívejte se jak vymizely např starý francouzy z dob O1, nebo korejci, dostupnost dílů na hovno, nikdo to nechce opravovat tak těm lidem nezbyde nic jinýho než se toho zbavit. A s tou čínou to bude ještě mnohem mnohem horší. Až to tu jednou čínan převezme po vw a bude mít 50% podíl na trhu tak pak možná, ale jinak si jenom s prominutím úplný idiot koupí nějakýho exota dováženýho v jednotkách kusů, protože pak na tom něco opravit nebo na to něco sehnat je šílenost.
Přesně, problém je ten že "normálně" smýšlejícímu důchodci tohle prostě nevysvětlíš, uvidí nízkou cenu, poslechne pohádky o nekonečné záruce podpořené dobře proškoleným prodejcem a je to, už ho mají, pak bude problém a přijde ti tam plakat co s tím má dělat...to jsem zažil když byly boom čínské skůtry,čtyřkolky,motorky,lidi to nakoupili za pár korun,prodejce pak skončil a nikdo nevěděl co s tím, jen u nás vím min tak o osmi lidech co to mají ve stodole a léta už to nejede protože každej mechanik je s tím poslal do háje,vč. mě