co za to chceš když to budeš prodavatbarvas píše:Není to zase tak špatný, já mám touringa 525td 85kw a pocitově jede lépe než tds, má záběr už od spoda a spotřeba dálka do 7l , město do 10l, nemám důvod to zkreslovat. Chce to jenom trochu disciplíny a trpělivosti při zahřívání, po zatížení např. po jízdě na dálnici nechat motor běžet alespoň minutku aby se srovnal a je to v pohodě. Má to dvouzónovou klimu, samosfor na diferáku, takže léto i zima v pohodě, jízní vlastnosti jsou výborné. Pokud natrefíš na dobrý kousek, tak se není čeho obávat. Mě okolnosti nutí koupit dodávku tak se s tím svým budu loučit, moc se mi nechce ale živit další auto nechci. Pokud budu někdy později kupovat osobák tak do BMW půjdu zase.
čož takhle dát si tds
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
Před dvěma lety jsem za něj dal 80 000kč a přes 50 000kč investoval. Jsem na auta ujetej a vždycky když něco koupím tak se to snažím uvést do původního stavu takže s tý investice bylo nutné asi 10 000kč (nové kotouče vzadu a ve předu, destičky komplet i s paknama na ručku, přední tlumiče, vrtule chlazení.) Ostatní nebylo nutné, méně úskostlivý uživatel by šťastně jezdil i bez těch dalších investic. Takže jsou tam ještě nové vstřiky, hydroštely, žhavičky, repase čerpadla a pod. což nebylo zrovna nutné ale dělal jsem to pro sebe. Máme v rodině ještě Feldu se kterou jezdím denodenně do práce takže Bávo je stejně na rodinný výlety. Teď potřebuju dodávku a 3 auto nechci živit už jenom kvůli povinnýmu ručení a abych chodil s SPZ do depozitu na to nemám nervy ani čas. Dám ho do bazaru do komise za 60 tis. a uvidím. Ono je to z roku 93, takže dost starý a bílá barva která prý snižuje cenu i když netuším proč, zrovna tomuhle autu sluší. Bouraný to nebylo, to bych za tu dobu poznal a Airbagy jsou také OK. Auto vypadá slušně, obouchaný to není, studený i teplý to chytá na drcnutí tak to snad někomu padne do oka.