čož takhle dát si tds

Moderátoři: šulda, Moderátoři

koule
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od koule »

barvas píše:Není to zase tak špatný, já mám touringa 525td 85kw a pocitově jede lépe než tds, má záběr už od spoda a spotřeba dálka do 7l , město do 10l, nemám důvod to zkreslovat. Chce to jenom trochu disciplíny a trpělivosti při zahřívání, po zatížení např. po jízdě na dálnici nechat motor běžet alespoň minutku aby se srovnal a je to v pohodě. Má to dvouzónovou klimu, samosfor na diferáku, takže léto i zima v pohodě, jízní vlastnosti jsou výborné. Pokud natrefíš na dobrý kousek, tak se není čeho obávat. Mě okolnosti nutí koupit dodávku tak se s tím svým budu loučit, moc se mi nechce ale živit další auto nechci. Pokud budu někdy později kupovat osobák tak do BMW půjdu zase.
co za to chceš když to budeš prodavat
ducato 1.9d POWERHIDRAULIK FILTRY Z LIAZU už nemam.
barvas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od barvas »

Před dvěma lety jsem za něj dal 80 000kč a přes 50 000kč investoval. Jsem na auta ujetej a vždycky když něco koupím tak se to snažím uvést do původního stavu takže s tý investice bylo nutné asi 10 000kč (nové kotouče vzadu a ve předu, destičky komplet i s paknama na ručku, přední tlumiče, vrtule chlazení.) Ostatní nebylo nutné, méně úskostlivý uživatel by šťastně jezdil i bez těch dalších investic. Takže jsou tam ještě nové vstřiky, hydroštely, žhavičky, repase čerpadla a pod. což nebylo zrovna nutné ale dělal jsem to pro sebe. Máme v rodině ještě Feldu se kterou jezdím denodenně do práce takže Bávo je stejně na rodinný výlety. Teď potřebuju dodávku a 3 auto nechci živit už jenom kvůli povinnýmu ručení a abych chodil s SPZ do depozitu na to nemám nervy ani čas. Dám ho do bazaru do komise za 60 tis. a uvidím. Ono je to z roku 93, takže dost starý a bílá barva která prý snižuje cenu i když netuším proč, zrovna tomuhle autu sluší. Bouraný to nebylo, to bych za tu dobu poznal a Airbagy jsou také OK. Auto vypadá slušně, obouchaný to není, studený i teplý to chytá na drcnutí tak to snad někomu padne do oka.
Odpovědět

Zpět na „BMW“