Problém s palubným počítačom

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
skreko
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problém s palubným počítačom

Příspěvek od skreko »

mam problem s rozchodenim palubneho pčitaca u Ford Galaxy
takto to vsetko zacalo a je tu aj vysvetlena podstata problemu:

na vrakovisku som si zohnal funkcne budiky s palubnym pocitacom a aj s packou, potom som to podla schcemy pozapajal a uz to idem nalogovat vo vagu ale nedari sa mi

povodna hodnota v log je : 00142
ja som ju pokusal zmenit na : 08142

cital som totiz ze k prvym dvom cislam XXxxx mam pridat hodnotu 08 (touto hodnotou sa ma pridat palubny pocitac)

ked som to prepisal tak som klikom na start ale nic sa nezmenilo stale mi vypisalo kodovanie 00142, ukoncil som komunikaciu a aj som vybral klucik zo zapalovania na asi cca 1 min a potom so to znovu skusal nalogovat ale bohuzial stale mi vypisuje hodnotu 00142, tak som skusil zmenit hodnotu cisla dielne, ta ide v poho ( na koniec som ju vratil na povodnu)

tak by som ta chcel poprosit ze ci by si mi vedel niektol poradit co s tym, bo ja som uz v koncoch ... (wallbash)

auto co mam je

Ford Galaxy 1.9 TDI 81kw r.v. 1999

dakujem vsetkym za kazdu cennu radu 8)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

daj sem cislo povodnych a aj novych budikov
skreko
Přispěvovatel

Příspěvek od skreko »

kedze s budikami nemam dost skusenosti :( , tak potom neviem presne, ze ake cislo mas namysli tak som ti to odfotil (noteeth)

pôvodne budiky
Obrázek

terajsie budiky (nové budíky)
Obrázek

PS: kevino mozes mi prosim ta vysvetlit ktore cislo mas na mysli a ako to z toho cisla zistis ze ci to poojde??? diky moc :-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“