JAK NA ROZVODY PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JAK NA ROZVODY PD
ahoj má někdo návod jak překontrolovat rozvody octavia 74kw pd
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no otázka, jestli chcou kontrolovat nastavení, nebo stav, nebo správné napnutí.. nastavení samo jak píše huml.. stav se určuje hůř a spíš jenom odhadem.. pozná se opravdu dobrý spíš nedávno vyměněný řemen, pak už spátný řemen, kdy je popraskaný, ale mezi tím se to těžko určuje.. pokud člověk neví kolik mají naběhané a není vidět, že jsou nedávno měněné tak bych s výměnou nečekelal.. a napnutí je různé do roku 2002 a od roku 2002.. do roku 02 je tam takový hydraulický napínák.. tam by měla být mezera mezi tělesem napínáku a pákou napínací kladky 4mm, le mezera se s ohřívajícím motorem zmenšuje, takže je dobré to měřit na studenem motoru, po roce 2002 tam je automatická napínací kladka, kde se musí krýt značky na té kladce..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
ja som teraz
doniesol sadu za cca 50 PLN z Poľska 

Ahoj, mám octu ASZ motor včera jsem koukal na rozvody že vyměním řemen, a ejhle, klika zajištěná přípravkem, setrvák na značce, ale vačka už na značce nebyla, byla otočená o cca180´stupňů proti značce.
vyfotím a pošlu to sem.
Je to správně?
Auto před tím normálně jezdilo
vyfotím a pošlu to sem.
Je to správně?

Naposledy upravil(a) Pepa1111 dne 19 úno 2008, 23:25, celkem upraveno 1 x.
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak otoč ještě jednou klikouPepa1111 píše:Ahoj, mám octu ASZ motor včera jsem koukal na rozvody že vyměním řemen, a ejhle, klika zajištěná přípravkem, setrvák na značce, ale vačka už na značce nebyla, byla otočená o cca160´stupňů proti značce.
vyfotím a pošlu to sem.
Je to správně?

Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
no jo, ale on pise o 160°Rybízek píše:tak otoč ještě jednou klikouPepa1111 píše:Ahoj, mám octu ASZ motor včera jsem koukal na rozvody že vyměním řemen, a ejhle, klika zajištěná přípravkem, setrvák na značce, ale vačka už na značce nebyla, byla otočená o cca160´stupňů proti značce.
vyfotím a pošlu to sem.
Je to správně?

Nissan Primera SW 1,9 DCi