Zajímal by mně airbag.exe nebo senzor exe, kterej běží pod dosem mám doma vystřelenou jednotku 1J0 909 609 a ráb bych se v ní povrtal. Mám ji připojenou na stole s Vag-com už komunikuje, ale nemám čím vyčíst paměť. Tak bych byl rád kdyby se našel někdo kdo by my s tím pomohl a ten program mi poslal.
Tweety píše:Zajímal by mně airbag.exe nebo senzor exe, kterej běží pod dosem mám doma vystřelenou jednotku 1J0 909 609 a ráb bych se v ní povrtal. Mám ji připojenou na stole s Vag-com už komunikuje, ale nemám čím vyčíst paměť. Tak bych byl rád kdyby se našel někdo kdo by my s tím pomohl a ten program mi poslal.
tak jetsli ho máš doma a zapojenou jednotku taknevím v čem je problém
Tweety píše:Zajímal by mně airbag.exe nebo senzor exe, kterej běží pod dosem mám doma vystřelenou jednotku 1J0 909 609 a ráb bych se v ní povrtal. Mám ji připojenou na stole s Vag-com už komunikuje, ale nemám čím vyčíst paměť. Tak bych byl rád kdyby se našel někdo kdo by my s tím pomohl a ten program mi poslal.
no asi nema ten soft (airbag.exe alebo sensor.exe)
no asi nema ten soft (airbag.exe alebo sensor.exe)
Ahoj tak program už se mi podařilo sehnat, ale nějak mi to nejde rozchodit. Mám připojenou jednotku 1J0 909 609. Spustím sensor.bat program se rozjede pak dám W a po chvilce mi to napíše TIME OUT 60 a vyskočí zpět do DOSu. Nevite někdo co s tím?
Tweety píše:Ahoj tak program už se mi podařilo sehnat, ale nějak mi to nejde rozchodit. Mám připojenou jednotku 1J0 909 609. Spustím sensor.bat program se rozjede pak dám W a po chvilce mi to napíše TIME OUT 60 a vyskočí zpět do DOSu. Nevite někdo co s tím?
Ide to pod dosom takze musis mat plnohodnotny serial port a ziadna redukcia z usb a spustat to v dose a nie vo windows. Znamena ze nabutovat PC do dosu a tak spustit program. Ak sa mylim tak ma opravte niekto.