Nemůžete mi někdo poradit jakou a kde mám koupit? Samozřejmě bych si přál co nejlevněji a nejkvalitnění Díky jirka
Váha vzduch TDi Octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Váha vzduch TDi Octavia
Nevíte prosím někdo jestli váha vzduchu, kterou prodávají na http://www.mjauto.cz/boschairmass.htm je dobrá, nebo je to levná náhražka. Koupil jsem si originál od VW a vydržela mi přesně 2,5 roku (30 tis). Mám v autě power box a nevím, jestli mi on neničí váhy vzduchu. Mám najeto 100 tis a už je to druhá, co odešla. Pravidelné roční výměny vzduchového filtru dodržuji, nevíte čím to je?
Nemůžete mi někdo poradit jakou a kde mám koupit? Samozřejmě bych si přál co nejlevněji a nejkvalitnění Díky jirka
Naposledy upravil(a) jirka.f dne 24 dub 2006, 20:44, celkem upraveno 1 x.
Já jsem váhu vyčistil sprejem na brzdy a pro jistotu provrtal 5kou vrtákem a taky good

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
Myslím si, že to provrtání výkonu nepřidá, ale rozhodně neubere. Pokud je váha v háji, tak to omezuje dodávku nafty. Ale když váha ukáže víc než má (díky díře), tak to podle mě dávku nezvýší a jede to stejně, jako když je váha nová. Díru jsem vyvrtal zezadu do plastu, cca 1 cm od konce
Ale to by asi nejlíp věděl nějaký tuner (Reesha), jak ECU používá signál z váhy. Jestli to jen dokáže omezit dodávku, nebo i zvýšit.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
čoveče nikdo nevrtá filtr nebo něco takovýho vrtá se přímo do váhy, takový čidlo na trubce za filtrem ,,schéma ti je k prdu váha se nespravuje" někdy si ji vyndej prohlídni,ať vidíš,co si budeš muset asi koupit,hlavně nikam do žádnýho otvoru nic nestrkat ,třeba ji máš dobrou,v tom labirntu váhy je slaboučké vlákno, to je v čoudu dřív než se naděješ ,mechanicky nečistit, jen spraiovat,a raději to svěř někam odborníkům !!!!!!!!!MIRAS VW Sharan 1,9 TDi 81 kWdodo24943 píše:predpokladam ze tie dierky su vrtane z vnutornej strany filtra aby to nethalo zvonka prach? a nahodou by sa nenasiel niekto kto by mal elektronicku schemu vahy vzduchu, je to tam zaliate takze riesit sa tam neda vela alebo ma uz niekto nejake skusenosti s upravami vah vzduchu
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Váhu Pierburg mohu taky jen vychválit, na zdejší reference od Humla sem ji na MJautu koupil za 2.200,- (nemaj jí v katalogu je potřeba se na ně doptat telefonicky, emailem, anebo po ICQ) Jinak ty BOSCHe co tam maj jsou jen výrobcem zrepasované váhy, nejsou tedy nové, ale to doufám každý pochopil, páč novej BOSCH se pohybuje cenově někde jinde.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Ahoj , už jsem tu zakládal dotaz ohledně váhy na octu, už mam jinou od
www.mjauto.cz. Koupil jsem samotný senzor váhy Pierburg za 2200Kč.
V mém autě byla váha BOSH a nevím,zdá se mi že byla lepší,že turbo zabíralo krapet dříve než s váhou od Pierburgu.Taky jsem slyšel názor,
že by jse měl měnit celý komlet,že každá váha je sladěná s tubusem ,kde je váha našrubovaná,ale tak to řekl technik ve fa ŠKODA.Až bude mít kolega SEOŠ kablíg k pc, tak naloguem starou váhu BOSH a novou od
Pierburgu.
Octavia 66KW r.2000 (AGR)
www.mjauto.cz. Koupil jsem samotný senzor váhy Pierburg za 2200Kč.
V mém autě byla váha BOSH a nevím,zdá se mi že byla lepší,že turbo zabíralo krapet dříve než s váhou od Pierburgu.Taky jsem slyšel názor,
že by jse měl měnit celý komlet,že každá váha je sladěná s tubusem ,kde je váha našrubovaná,ale tak to řekl technik ve fa ŠKODA.Až bude mít kolega SEOŠ kablíg k pc, tak naloguem starou váhu BOSH a novou od
Pierburgu.
Octavia 66KW r.2000 (AGR)