CORDOBA 1.9 TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
CORDOBA 1.9 TD
Zdravim chlapy,prosím vás Seat Cordoba motor AAZ,jak se má po sešlápnutí plynu natlakovat hadice od turba?Pán mi tvrdí,že mu někde někdo řekl,že mu netlačí turbo,je pravda,že hadice se zase tak nenatlakuje,udržím ji rukou bez problému,ale auto jede se mi zdá normálně,on tvrdí že ne,jak se dá ještě zkontrolovat funkce turba?
-
- Aktivista
Re: CORDOBA 1.9 TD
asi vagem, ale jak ti neodtláčí ruku když přidáš tak to netlačí, jestli nemáš vago zkus skontrolovat všechny podtlakové hadičky od přepouštěče i turba bez podlaku ti turbo tlačit nebude milošautosoukup píše:Zdravim chlapy,prosím vás Seat Cordoba motor AAZ,jak se má po sešlápnutí plynu natlakovat hadice od turba?Pán mi tvrdí,že mu někde někdo řekl,že mu netlačí turbo,je pravda,že hadice se zase tak nenatlakuje,udržím ji rukou bez problému,ale auto jede se mi zdá normálně,on tvrdí že ne,jak se dá ještě zkontrolovat funkce turba?
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
normálním tlakem bys to udržet neměl, já si dám bílý papírek na ruku a ucpu hadici od turba a vytočím, jak to odtlačí ruku a papírek není od oleje dál to neřeším milošautosoukup píše:to si myslím taky,že ta hadice by se měla nafouknout víc a když ji zmáčknu uplně,a přidám plnej,tak se naopak ta hadice jakoby vcucne..ten budík,jak o něm píšete se dává kam??dá se někde zapůjčit?? asi těžko co,jsem z UL,kdyby přece jen někdo měl nějakej forichtung,rád bych k němu pána poslal..
-
- Sběrač informací
díky,zkusím to..slovacek.milos píše:normálním tlakem bys to udržet neměl, já si dám bílý papírek na ruku a ucpu hadici od turba a vytočím, jak to odtlačí ruku a papírek není od oleje dál to neřeším milošautosoukup píše:to si myslím taky,že ta hadice by se měla nafouknout víc a když ji zmáčknu uplně,a přidám plnej,tak se naopak ta hadice jakoby vcucne..ten budík,jak o něm píšete se dává kam??dá se někde zapůjčit?? asi těžko co,jsem z UL,kdyby přece jen někdo měl nějakej forichtung,rád bych k němu pána poslal..

-
- Sběrač informací