Poradi mi niekto aky je rozdiel v turbe pre motory AUY a AJM? Uz dlhsie mi krasne turbo piska takze uz sa pripravujem na ranu a kudol bieleho dymu z vyfuku... Takze sa bude menit...
A vobec aky je rozdiel v tychto motoroch? Mam GIV Var. 99' 85kw a neviem prave ci je to AUY alebo AJM....
CATDAVID píše:A co máš vlastně za motor AJM nebo AUY?Podível se do techničáku.Já měnil na AJM turbo za 130PD a původně tam bylo GT1749V
Vypada to na AJM nakonec...
To 130K turbo tam sadne presne alebo sa tam musia robit nejake upravy?
Upravilo by to nejak vykon? (ale urcite nemam v plane kupovat nove trysky alebo cipovat to)
Pokud tam dáš turbo ze 130ky a nebudeš upravovat soft,tak je to zbytečný,pojede to stejně!Aby to jelo s tím turbem víc,tak se musí upravit soft pak to má smysl.Pokud nechceš zvyšovat výkon,tak dej to samé turbo co tam máš a je to.Jinak turbo ze 130ky je shodné jakto tvoje,akorát musíš koupit přechodku na výstup tu prodává andré aj s turbama!Jinak turbo 130ka=7000.- a turbo co tam máš tak 3,5-4tis. obě starší.
Tak povídej přeháněj,jak to pojede jinak?Podle mě když má jednou nastavenej tlak v mapách na starý turbo,tak nikdy to turbo samo o sobě víc tlačit nebude.Pokud mu teda funguje regulace.
musi to mit jinak nastaveny lopatky, na spodku se to neroztočí, pak se přetočí, a pak se to zas podreguluje.... bez softu s tim budeš vcelku neštastnej...
na autě s horši regulaci ani nedosahne požadovanyho tlaku 1.10
Takze tohle turbo by mi to AJM 85kw urcite slo? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... TQ:DE:1123
Som totiz e-baysta, vsetky diely tam nakupujem a vzdy som bol 100% spokojny(dokonca aj tlmice). Zatial som sa neosulil.