Jak Zjistit Obsah
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak Zjistit Obsah
Dobrý den
Můžete mi někdo poradit jak zjistím obsah motoru na BMW Kastle je 320
,ale motor je nepředělaný bud je tam 2,7 nebo 2,8 nevím jak to zjistit diagnostiku nemám možnost.Předem moc dík
Můžete mi někdo poradit jak zjistím obsah motoru na BMW Kastle je 320
,ale motor je nepředělaný bud je tam 2,7 nebo 2,8 nevím jak to zjistit diagnostiku nemám možnost.Předem moc dík
ok
To vím ale koupil jsem auto a prodejce tam narval jinací motor a já teď nevím jaky obsah říkal že bud 2,7 nebo 2,8 tak se chci zeptat jestli to zjistím podle čísla motoru a kde ho hledat.Nebo jestli se ty motory od sebe nějak liší vzhledově.Dík
- automacher
- Aktivista
- automacher
- Aktivista
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
číslo motoru je u všech bmw na bloku na levé straně těsně nad vanou asi tak uprostřed motoru.. jinak kdybych ten motor viděl tak ti to řeknu hned co je to zač.. jinak tam můžeš mít 2.0, 2.3, 2.5, 2.7.. na bloku bývá odlitý obsah motoru. jsou to velký čísla. takže bys to mohl najít. bývá to pod sacím potrubím.. jinak ty motory vypadají všechny stejně. lišily se akorát drobně a spíš podle roku výroby a to použitým systémem vstřikování a zapalování..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
takže je to ta 2.7.. byl to motor co dávali do E30 a do E28.. byl to takový ekonomický motor. má to obsah 2.7, výkon 92kw, má to super krouták odspodu a točí to jen ale 5000.. mělo to dlouhý převody a tak podobně, ale jestli máš nějaký hybrid se vstřikováním a jednotkou z jiného motoru tak to může dělat neplechu nevím.. tyhle motory hodně používali na tuning. dávali se tam hlavy z 2.5 a jiný vychytávky a jezdilo to pak moc slušně..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS