Problem immo1 felda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem immo1 felda
Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
felicia ti nepujde na to je zvlášť prográmek http://www.motordiag.cz/produkt/mpm
Re: Problem immo1 felda
Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?lillo píše:Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
Pokud nekomunikuje, máš nastavenou špatnou přenosovou rychlost - zvol druhou volbu v menu - s hvězdičkou.
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.
vagus píše:Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?lillo píše:Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
Pokud nekomunikuje, máš nastavenou špatnou přenosovou rychlost - zvol druhou volbu v menu - s hvězdičkou.
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.
Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....
[quote="lillo"][quote="vagus"][quote="lillo"]Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou[/quote]
Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.[/quote]
Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....[/quote]
U Felicie potřebuješ pro PIN autorizovaný klíč!
Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.[/quote]
Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....[/quote]
U Felicie potřebuješ pro PIN autorizovaný klíč!
vwphun píše:U Felicie potřebuješ pro PIN autorizovaný klíč!lillo píše:vagus píše: Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?
Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....
Naco kluc ved pin je uloyenz v RJ
Ale bez přízpůsobeného klíče tě to do immoboxu nepustí.lillo píše:...Naco kluc ved pin je uloyenz v RJ
Stiahni ImmoRead.rar
http://rapidshare.de/files/39083377/ImmoRead.rar.html
Nacti motorolu,zvol jednotku(immo box Felicia),otevri dump co jsi nacetl a zobrazi se ti pin nahore v okenku.
Nacti motorolu,zvol jednotku(immo box Felicia),otevri dump co jsi nacetl a zobrazi se ti pin nahore v okenku.
Dik za tip ale na motorolu nemam programator.Mireck píše:Stiahni ImmoRead.rar
V tom programe je aj karticka Read Code for key via OBD aleto som neskusal. Neviem akym kablom by to slo.lillo píše:Dik za tip ale na motorolu nemam programator.Mireck píše:Stiahni ImmoRead.rar