Problem immo1 felda

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lillo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Problem immo1 felda

Příspěvek od lillo »

Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

felicia ti nepujde na to je zvlášť prográmek http://www.motordiag.cz/produkt/mpm
vagus
Přispěvovatel

Re: Problem immo1 felda

Příspěvek od vagus »

lillo píše:Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?
Pokud nekomunikuje, máš nastavenou špatnou přenosovou rychlost - zvol druhou volbu v menu - s hvězdičkou.
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.
lillo
Sběrač informací

Příspěvek od lillo »

vagus píše:
lillo píše:Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou
Pokud nekomunikuje, máš nastavenou špatnou přenosovou rychlost - zvol druhou volbu v menu - s hvězdičkou.
Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.

Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

[quote="lillo"][quote="vagus"][quote="lillo"]Mam VagTacho klon 1.5 aj 2.2 a nejde mi vycitat pin immo felicia, mate niekto podobne skusenosti alebo je chyba u mna,inak fabia 2002 aj 2004 ide v pohode s VagTacho 2.2-jkou[/quote]

Pokud komunikace běží, ale nelze načíst PIN, tak byl pravděpodobně třikrát po sobě zadán chybný login, pak musíš nechat zapnuté zapalování alespoň hodinu než to půjde.[/quote]

Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....[/quote]

U Felicie potřebuješ pro PIN autorizovaný klíč!
lillo
Sběrač informací

Příspěvek od lillo »

vwphun píše:
lillo píše:
vagus píše: Co ti to přesně dělá (co program vypisuje) ?

Komunikacia mi beži RJ sa identifikuje ale pri pokuse /read pin/ vypíše:access denied.Tu RJ skusam doma na stole mam dva audi a dva felda boxy a pamatam sa že niekedy davnejšie mi to fungovalo s tou vers:.1.5-tkou preto som myslel či som nezničil kabel ale skusim teda nechat aspon hodinku pod napatim a potom uvidim. Zatial ďakujem....
U Felicie potřebuješ pro PIN autorizovaný klíč!

Naco kluc ved pin je uloyenz v RJ
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

lillo píše:...Naco kluc ved pin je uloyenz v RJ
Ale bez přízpůsobeného klíče tě to do immoboxu nepustí.
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Stiahni ImmoRead.rar

http://rapidshare.de/files/39083377/ImmoRead.rar.html

Nacti motorolu,zvol jednotku(immo box Felicia),otevri dump co jsi nacetl a zobrazi se ti pin nahore v okenku.
lillo
Sběrač informací

Příspěvek od lillo »

Mireck píše:Stiahni ImmoRead.rar

Nacti motorolu,zvol jednotku(immo box Felicia),otevri dump co jsi nacetl a zobrazi se ti pin nahore v okenku.
Dik za tip ale na motorolu nemam programator.
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

lillo píše:
Mireck píše:Stiahni ImmoRead.rar

Dik za tip ale na motorolu nemam programator.
V tom programe je aj karticka Read Code for key via OBD aleto som neskusal. Neviem akym kablom by to slo.
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Max má pravdu, bez přizpůsobeného klíče PIN načíst přes K-line nelze. Jedině procesor napíchnout programátorem, jak už také zaznělo!
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Bez funkcneho kluca jedine vycitat obsah z motoroly anacitat ho do immoread. Ten ukaze pin
lillo
Sběrač informací

Příspěvek od lillo »

Mireck píše:Bez funkcneho kluca jedine vycitat obsah z motoroly anacitat ho do immoread. Ten ukaze pin
O.K. ďakujem vám všetkým kto ste reagovali na moj príspevok.
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

emulátor a jezdíš ;)
marquee
Přispěvovatel

Příspěvek od marquee »

Mám podobný problém. Mě vagtach2,2 vůbec nenajde jednotku, jeden přizpůsobený klíč mám v zapalování ale je to prd platný.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“