Passat B5 81kw nejvyssi unosny vykon?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Trosky.84
Nováček
Odpovědi: 0

Passat B5 81kw nejvyssi unosny vykon?

Příspěvek od Trosky.84 »

Nazdar hosi mam dotaz.v soucasnej dobe fakt intenzivne uvazuju o nejakej uprave svyho pasika.zacal jsem loni odzadu tudiz pouze chipen na 142PS (nemel jsem to na brzde takze pouze to co mi rekli) a dal jsem KN vlozku misto klasickyho vzduchovyho filtru.Ted mam v planu jit dal tudiz potrebuju poradit.co se financi tyce pocitam s investici ale samozdrejme plati ze cim min tim lip.takze bych se chtel zeptat kolik koniku mohu ocekavat pokud dam turbo z 96kw,trysky 762 tusim,vetsi IC (potrebuju poradit z ceho) a nakonec bude take potreba upravit software.Jaky bude vykon pri techto upravach a optimalnim naladeni kdyz nechci aby motor nejak trpel?
kave66
Přispěvovatel

Re: Passat B5 81kw nejvyssi unosny vykon?

Příspěvek od kave66 »

Trosky.84 píše:Nazdar hosi mam dotaz.v soucasnej dobe fakt intenzivne uvazuju o nejakej uprave svyho pasika.zacal jsem loni odzadu tudiz pouze chipen na 142PS (nemel jsem to na brzde takze pouze to co mi rekli) a dal jsem KN vlozku misto klasickyho vzduchovyho filtru.Ted mam v planu jit dal tudiz potrebuju poradit.co se financi tyce pocitam s investici ale samozdrejme plati ze cim min tim lip.takze bych se chtel zeptat kolik koniku mohu ocekavat pokud dam turbo z 96kw,trysky 762 tusim,vetsi IC (potrebuju poradit z ceho) a nakonec bude take potreba upravit software.Jaky bude vykon pri techto upravach a optimalnim naladeni kdyz nechci aby motor nejak trpel?
zapoměl jsi že budeš muset dělat úpravu spojky a to neni zrovná levná záležitost ....
Firad&HybridG4
Trosky.84
Nováček

Příspěvek od Trosky.84 »

fakt budu muset delat spojku??? to me taky zajimalo diky ze jsi na to narazil.dobre dejme tomu ze ji budu muset delat jaka je cenovka a zivotnost? (wallbash)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Trosky.84 píše:fakt budu muset delat spojku??? to me taky zajimalo diky ze jsi na to narazil.dobre dejme tomu ze ji budu muset delat jaka je cenovka a zivotnost? (wallbash)
cca 15-20 tis spojka a zivotnost uz takmer navzdy...s tymi upravami ci si napisal pocitaj,tak max 170 hp...ale keby si sa viac o to zaujimal,tak by si toto forum trosku poprecitoval a nemusel by si sa pytat taketo zakladne otazky... :roll:
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
stanley 12
Přispěvovatel

Příspěvek od stanley 12 »

cupra píše:
Trosky.84 píše:fakt budu muset delat spojku??? to me taky zajimalo diky ze jsi na to narazil.dobre dejme tomu ze ji budu muset delat jaka je cenovka a zivotnost? (wallbash)
cca 15-20 tis spojka a zivotnost uz takmer navzdy...s tymi upravami ci si napisal pocitaj,tak max 170 hp...ale keby si sa viac o to zaujimal,tak by si toto forum trosku poprecitoval a nemusel by si sa pytat taketo zakladne otazky... :roll:
ale on v celku vie co potrebuje on len chce vediet aky ma pouzit IC. ten momentalne riesim aj ja. mam soft na 160-170ps a teplota v IC cez 100 stupnov a huli jak svina. asi tam pojde nieco na mieru :P
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

stanley 12 píše:
cupra píše:
ale on v celku vie co potrebuje on len chce vediet aky ma pouzit IC. ten momentalne riesim aj ja. mam soft na 160-170ps a teplota v IC cez 100 stupnov a huli jak svina. asi tam pojde nieco na mieru :P
no dobreee.dajme tomu zo saabtuningu za cca 4 tis...cooler...ale on sa pyta aj na take veci ktore su tu omielane 1000 krat...a ty daj cooler ala riki 18...a budes spokojny...a musim sa tii na tom odviest,aby som ti potvrdil tych cca 160 hp...moc neverim...odhadom 150...ale bodaj by... ;)
stanley 12
Přispěvovatel

teraz tam ten vykon vdaka malemu coleru este neni. teraz sme to s Vratom odhadli tak na 140-145 ale s FMIC to tam bude. taky coler ako ma Riky tam asi nedostanem zajtra to ideme pomerat aby sme vedeli aky rozmer budeme zhanat. ale ked chces tak sa mozes previest ;)
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

stanley 12 píše:teraz tam ten vykon vdaka malemu coleru este neni. teraz sme to s Vratom odhadli tak na 140-145 ale s FMIC to tam bude. taky coler ako ma Riky tam asi nedostanem zajtra to ideme pomerat aby sme vedeli aky rozmer budeme zhanat. ale ked chces tak sa mozes previest ;)
ked to budes mat hotove pojdem testovat... :D
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Jako ze má STANLEY 145HP v jeho konfiguraci 74kw +96kw trisky+ 96kw turbo+origo koler,to je dobrej hardver na 120kw né.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
stanley 12
Přispěvovatel

toby66kw píše:Jako ze má STANLEY 145HP v jeho konfiguraci 74kw +96kw trisky+ 96kw turbo+origo koler,to je dobrej hardver na 120kw né.
komponenty mam dobre len cooler nestiha chladit. soft bol robeny na pasat v tej istej konfiguracii ako mam ja ale on mal uz FMIC. inak soft mam cca na 160-170ps ale pocitovo je to takych 140-145ps
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

mne tam vošiel IC rozmerov 550x140x56
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Trosky.84 píše:Nazdar hosi mam dotaz.v soucasnej dobe fakt intenzivne uvazuju o nejakej uprave svyho pasika.zacal jsem loni odzadu tudiz pouze chipen na 142PS (nemel jsem to na brzde takze pouze to co mi rekli) a dal jsem KN vlozku misto klasickyho vzduchovyho filtru.Ted mam v planu jit dal tudiz potrebuju poradit.co se financi tyce pocitam s investici ale samozdrejme plati ze cim min tim lip.takze bych se chtel zeptat kolik koniku mohu ocekavat pokud dam turbo z 96kw,trysky 762 tusim,vetsi IC (potrebuju poradit z ceho) a nakonec bude take potreba upravit software.Jaky bude vykon pri techto upravach a optimalnim naladeni kdyz nechci aby motor nejak trpel?
S tim bys mohl mit tak 160HP ale pocitej se spojkou, je to tezke auto..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
VladaTDI
Nováček

Příspěvek od VladaTDI »

Taky sem resil tedko cooler, celkem problem, hlavne hadice ale Risa pomoh ;)Obrázek
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

kave66 píše:
zapoměl jsi že budeš muset dělat úpravu spojky a to neni zrovná levná záležitost ....
synovec ma 190ps 430Nm/odbrzdeno/ a spojku obyc 4dilnou sadu valeo s jednohmotou a drzi :o ten nejvetsi kroutak je posunut na 2500ot
bobo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobo »

chiptuning píše:
kave66 píše:
synovec ma 190ps 430Nm/odbrzdeno/ a spojku obyc 4dilnou sadu valeo s jednohmotou a drzi :o ten nejvetsi kroutak je posunut na 2500ot
190ps má se 130tkovým turbem ? :?
TDi fanoušek
turbo 130 PD - Andre
http://www.vyhodnesplatky.cz
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“