centrál zlobí hodně:-(

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

petanzl
Sběrač informací
Odpovědi: 0

centrál zlobí hodně:-(

Příspěvek od petanzl »

Ahojte, dneska mi začal za jízdy centrál při jízdě neustále odemykat dveře,dělá to při jízdě, i při vypnutém motoru, dokonce mi na chvíli přestaly jít blinkry, nešel přerušovač, jen to svítilo, při vypnutí a zapnutí zapalování šly alespoň blinkry, ale centrál furt blbne :? Okna jdou normálně, zrcátka jsem ještě nezkoušel...ráno zlobilo DO, ale to je asi slabou baterií v klíči...je to oktáva, 2000, ale už má chudák 300 000, tak má nárok na závady...
Octavia 1,9 81Kw, kombi, 2000, 300 000
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

jj, vím, že se to tu řešilo, tak jsem si koupil nářadí, abych dostal ven zámek...mezitím to přestalo...přesto bch se chtěl zeptat, jestli je nějaká souvislost mezi centrálem a přerušovačem blinkrů, díky za info a za všechny příspěvky, ze kterých jsem mohl čerpat :)
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

ahoj nemyslím že je nějaká spojitost mezi blinkrama a centrálem ale ty blinkry mi blbly v passatu přejně jak píšeš a tak jsem rozdělal a vyčistil relé které se nachází ve spínači výstražného trojuhelníku a je to OK. Až začnou blinkry blbnout zmačky výstražnej trojuhelnik a uvidis ;)
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

to jsem zkusil hned za jízdy a výsledek byl, že jsem svítil bez přerušení jak vánoční stromeček...kupodivu se ale všechno teď nějak samo opravilo, tak dokud to chodí, tak do toho nehrabu...špatné starty za tepla-zvykl jsem si a ten centrál vykuchám...ale díky za nasměrování a zkusím to vyčistit, jezdím tak 5 000 měsíčně, tak bych se divil, kdyby něco neodešlo, mrknu na to a zatím dikes:-)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ty horší starty za tepla jdou jednoduše vyřešit...
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

to tomas: nojo, ale rpo "technika" jako já, to chce trochu přemýšlet:-) já rozeberu všechno, na daewoo jsem dělal i rozvody a vyměnil nadzviháky, ale když je tam moc elektriky, tak se někdy ztrácím...stáhl jsem z netu i vag, ale nějak nejsou prachy na káblík...když jsem se podíval do motoru a hledal teplotní čidlo, tak jsem to rychle zavřel, zlatá 105 ka :D Akorát že mi spadly okna na pravé straně a dal jsem to do servisu-přední se zasekne v půlce a zadní skřípe, jako kdybys to krájel diamantem-tím jsem skončil s autorizovaným servisem-a kotouče, co mi dali, ty se zvlnily po 200km, nemluvě o tom, že mi předali auto, na kterém, nešl posilovač brzd...takže mrknu na příspěvky a budu to zkoušet sám s doporučení tvých a jiných příspěvků (noteeth)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Netuším na jakým Dejwoletu si dělal rozvody, ale tady tý elektroniky zas moc není ;)
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

odkud jsi mám vag i kabel tak ti tu diagnostiku klidně udelam
re5pekt
Přispěvovatel

Příspěvek od re5pekt »

Tomas.cz píše:Ty horší starty za tepla jdou jednoduše vyřešit...
jo a jak?? Ja treba vymenil zhavicky, starter, baterku, upravil davku, seridil predvstrik a porad to startuhe na pikacu
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

re5pekt píše:
jo a jak?? Ja treba vymenil zhavicky, starter, baterku, upravil davku, seridil predvstrik a porad to startuhe na pikacu
jestlipak Tomas.cz nema na mysli ten "oblbovací" odpor (rofl) - sice to účel plní(co já vim - svýmu autu bych to "nedopřál"), ale tlačí to tam zbytečně moc nafty...atd. možná je to i někde ve FAQ (noteeth)
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

tak nevím, centrál nezlobí, auto startuje normálně i za tepla...asi mám auto, co se opravuje samo :) teď udělám brzdy a tlumiče a pak se uvidí, co se zase vy..re....ale díky za pomoc všem i za nabídky diagnostiky, až mi to chcipne někde po cestě, uvítám každou pomoc:-D
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

FandaTDI píše:
re5pekt píše:
jestlipak Tomas.cz nema na mysli ten "oblbovací" odpor (rofl) - sice to účel plní(co já vim - svýmu autu bych to "nedopřál"), ale tlačí to tam zbytečně moc nafty...atd. možná je to i někde ve FAQ (noteeth)
Tu naftu to přidá jen na start, co je bych řekl lepší než dlouho točit startér...
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

to už je možná vážně jednodušší dát si vypínač na čidlo teploty?!!před startem vyřadit a hned potom zapnout, někdo to tu tak řešil...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Zbytečně se ti načte chyba do paměti závad, kor tohle pracuje plně automaticky ;)
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

no to jsem chtěl vědět:-) jenomže se mi to zlepšilo, tak to teď dělat nebudu...to znamená jen jedno-pokud se závada odstraní sama, za chvíli se to pokazí pořádně :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“