centrál zlobí hodně:-(
Moderátoři: šulda, Moderátoři
centrál zlobí hodně:-(
Ahojte, dneska mi začal za jízdy centrál při jízdě neustále odemykat dveře,dělá to při jízdě, i při vypnutém motoru, dokonce mi na chvíli přestaly jít blinkry, nešel přerušovač, jen to svítilo, při vypnutí a zapnutí zapalování šly alespoň blinkry, ale centrál furt blbne
Okna jdou normálně, zrcátka jsem ještě nezkoušel...ráno zlobilo DO, ale to je asi slabou baterií v klíči...je to oktáva, 2000, ale už má chudák 300 000, tak má nárok na závady...

Octavia 1,9 81Kw, kombi, 2000, 300 000
jj, vím, že se to tu řešilo, tak jsem si koupil nářadí, abych dostal ven zámek...mezitím to přestalo...přesto bch se chtěl zeptat, jestli je nějaká souvislost mezi centrálem a přerušovačem blinkrů, díky za info a za všechny příspěvky, ze kterých jsem mohl čerpat 

-
- Přispěvovatel
to jsem zkusil hned za jízdy a výsledek byl, že jsem svítil bez přerušení jak vánoční stromeček...kupodivu se ale všechno teď nějak samo opravilo, tak dokud to chodí, tak do toho nehrabu...špatné starty za tepla-zvykl jsem si a ten centrál vykuchám...ale díky za nasměrování a zkusím to vyčistit, jezdím tak 5 000 měsíčně, tak bych se divil, kdyby něco neodešlo, mrknu na to a zatím dikes:-)
to tomas: nojo, ale rpo "technika" jako já, to chce trochu přemýšlet:-) já rozeberu všechno, na daewoo jsem dělal i rozvody a vyměnil nadzviháky, ale když je tam moc elektriky, tak se někdy ztrácím...stáhl jsem z netu i vag, ale nějak nejsou prachy na káblík...když jsem se podíval do motoru a hledal teplotní čidlo, tak jsem to rychle zavřel, zlatá 105 ka
Akorát že mi spadly okna na pravé straně a dal jsem to do servisu-přední se zasekne v půlce a zadní skřípe, jako kdybys to krájel diamantem-tím jsem skončil s autorizovaným servisem-a kotouče, co mi dali, ty se zvlnily po 200km, nemluvě o tom, že mi předali auto, na kterém, nešl posilovač brzd...takže mrknu na příspěvky a budu to zkoušet sám s doporučení tvých a jiných příspěvků 

-
- Přispěvovatel
jestlipak Tomas.cz nema na mysli ten "oblbovací" odporre5pekt píše:jo a jak?? Ja treba vymenil zhavicky, starter, baterku, upravil davku, seridil predvstrik a porad to startuhe na pikacuTomas.cz píše:Ty horší starty za tepla jdou jednoduše vyřešit...

tak nevím, centrál nezlobí, auto startuje normálně i za tepla...asi mám auto, co se opravuje samo
teď udělám brzdy a tlumiče a pak se uvidí, co se zase vy..re....ale díky za pomoc všem i za nabídky diagnostiky, až mi to chcipne někde po cestě, uvítám každou pomoc:-D

Tu naftu to přidá jen na start, co je bych řekl lepší než dlouho točit startér...FandaTDI píše:jestlipak Tomas.cz nema na mysli ten "oblbovací" odporre5pekt píše:jo a jak?? Ja treba vymenil zhavicky, starter, baterku, upravil davku, seridil predvstrik a porad to startuhe na pikacuTomas.cz píše:Ty horší starty za tepla jdou jednoduše vyřešit...- sice to účel plní(co já vim - svýmu autu bych to "nedopřál"), ale tlačí to tam zbytečně moc nafty...atd. možná je to i někde ve FAQ