Vystřelovací klíče na Fabii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vystřelovací klíče na Fabii
Koupil jsem si vystřelovací klíče na Fabii. Nevíte někdo,kdo a kde vybrousí planžetu?
Re: Vystřelovací klíče na Fabii
kazde normalni klicarstvimatesssss píše:Koupil jsem si vystřelovací klíče na Fabii. Nevíte někdo,kdo a kde vybrousí planžetu?

VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
potrebujes pin k immo, nove vystrelovaky 434MHz IMMO3 (ale nesmi byt uz nekdy prizpusobene k jinemu autu - pak bys musel dat nove transpondery) a pak VAGEM prizpusobit nove klice no a samo taky vyfrezovat planzety u vystrelovakuBoban píše:mám taky fabii rv03 a taky bych tam chtěl dát vystřelováky, mám tam orig. klíče s dálkou s 434Mhz. ale nemám číslo ani kod klíče a imo. je někdo schopnej to udělat i bez toho? Nebo jak to zjistit a nechat tu planžetu vyfrézovat ? A bude mi vůbec fungovat vystřelovák - dálka ?

vsak to vsetko ti v dobrom kluciarstve spravia aj PIN ti da za nieaky ten poplatok vet stoho ziju transporteri maju ak tak daju new a priposobuju tak istojaykay píše:potrebujes pin k immo, nove vystrelovaky 434MHz IMMO3 (ale nesmi byt uz nekdy prizpusobene k jinemu autu - pak bys musel dat nove transpondery) a pak VAGEM prizpusobit nove klice no a samo taky vyfrezovat planzety u vystrelovakuBoban píše:mám taky fabii rv03 a taky bych tam chtěl dát vystřelováky, mám tam orig. klíče s dálkou s 434Mhz. ale nemám číslo ani kod klíče a imo. je někdo schopnej to udělat i bez toho? Nebo jak to zjistit a nechat tu planžetu vyfrézovat ? A bude mi vůbec fungovat vystřelovák - dálka ?

VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
nemam sice zkusenost, ale mozna tadyBoban píše:Díky, a nevíš kde frézují vystřelováky v Praze ? a popřípadě sladí dálku s autem za rozumnej peníz ?
Jak vůbec zjistim jestli mám imo 3 gen. a bude mi to fungovat ?
http://www.autoklice.cz/provozovny.php
urcite ano u nas su jedni z najdrachis treba pochodit ja som chodil cca 2hod a oplatilo sa za jeden kluc 2800sk vw 6000sk a mam 2 vystrelovaky za 3000tis opltilo sa to aspon mne a uz mam 3 klucejaykay píše:nemam sice zkusenost, ale mozna tadyBoban píše:Díky, a nevíš kde frézují vystřelováky v Praze ? a popřípadě sladí dálku s autem za rozumnej peníz ?
Jak vůbec zjistim jestli mám imo 3 gen. a bude mi to fungovat ?
http://www.autoklice.cz/provozovny.php

VW PASSAT Variant TDI 81KW B5