Vystřelovací klíče na Fabii

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
matesssss
Nováček
Odpovědi: 0

Vystřelovací klíče na Fabii

Příspěvek od matesssss »

Koupil jsem si vystřelovací klíče na Fabii. Nevíte někdo,kdo a kde vybrousí planžetu?
jaykay
Aktivista

Re: Vystřelovací klíče na Fabii

Příspěvek od jaykay »

matesssss píše:Koupil jsem si vystřelovací klíče na Fabii. Nevíte někdo,kdo a kde vybrousí planžetu?
kazde normalni klicarstvi :)
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

mám taky fabii rv03 a taky bych tam chtěl dát vystřelováky, mám tam orig. klíče s dálkou s 434Mhz. ale nemám číslo ani kod klíče a imo. je někdo schopnej to udělat i bez toho? Nebo jak to zjistit a nechat tu planžetu vyfrézovat ? A bude mi vůbec fungovat vystřelovák - dálka ?
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

lepsie kluciarstvo spravi na pockanie
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Boban píše:mám taky fabii rv03 a taky bych tam chtěl dát vystřelováky, mám tam orig. klíče s dálkou s 434Mhz. ale nemám číslo ani kod klíče a imo. je někdo schopnej to udělat i bez toho? Nebo jak to zjistit a nechat tu planžetu vyfrézovat ? A bude mi vůbec fungovat vystřelovák - dálka ?
potrebujes pin k immo, nove vystrelovaky 434MHz IMMO3 (ale nesmi byt uz nekdy prizpusobene k jinemu autu - pak bys musel dat nove transpondery) a pak VAGEM prizpusobit nove klice no a samo taky vyfrezovat planzety u vystrelovaku :)
Boban
Přispěvovatel

Příspěvek od Boban »

Díky, a nevíš kde frézují vystřelováky v Praze ? a popřípadě sladí dálku s autem za rozumnej peníz ?
Jak vůbec zjistim jestli mám imo 3 gen. a bude mi to fungovat ?
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

jaykay píše:
Boban píše:mám taky fabii rv03 a taky bych tam chtěl dát vystřelováky, mám tam orig. klíče s dálkou s 434Mhz. ale nemám číslo ani kod klíče a imo. je někdo schopnej to udělat i bez toho? Nebo jak to zjistit a nechat tu planžetu vyfrézovat ? A bude mi vůbec fungovat vystřelovák - dálka ?
potrebujes pin k immo, nove vystrelovaky 434MHz IMMO3 (ale nesmi byt uz nekdy prizpusobene k jinemu autu - pak bys musel dat nove transpondery) a pak VAGEM prizpusobit nove klice no a samo taky vyfrezovat planzety u vystrelovaku :)
vsak to vsetko ti v dobrom kluciarstve spravia aj PIN ti da za nieaky ten poplatok vet stoho ziju transporteri maju ak tak daju new a priposobuju tak isto ;)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Boban píše:Díky, a nevíš kde frézují vystřelováky v Praze ? a popřípadě sladí dálku s autem za rozumnej peníz ?
nemam sice zkusenost, ale mozna tady

http://www.autoklice.cz/provozovny.php
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

jaykay píše:
Boban píše:Díky, a nevíš kde frézují vystřelováky v Praze ? a popřípadě sladí dálku s autem za rozumnej peníz ?
nemam sice zkusenost, ale mozna tady

http://www.autoklice.cz/provozovny.php
urcite ano u nas su jedni z najdrachis treba pochodit ja som chodil cca 2hod a oplatilo sa za jeden kluc 2800sk vw 6000sk a mam 2 vystrelovaky za 3000tis opltilo sa to aspon mne a uz mam 3 kluce (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“