fabia 2006 immo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fabia 2006 immo
vyměnil jsem čtecí cívku a ted nelze klicek naucit, dávam 17,11,10,21 ukazuje mi to pocet naucenych starych klicu 0, a nove nejdou, kdyz dam login tak kontlolka immo sviti trvale, vyjedu z immo a sviti rychle prerusovane, pise to zavadu 1179- chybne nauceni...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zkusil čekat a nic, nevim kde dělám chybu, zkoušel jsem i jinou cívku, ty dva kablíky a nic a i jinou přístrojovku. po loginu začne trvale svítit immo, ale co jsem si vždycky všiml tak na jiných když se koduje tak blika, a ted mi to psalo ještě signál klíčku malí ... již jsem bezradnýcosby píše:je tam 5 min čekačka
jen spinačku, byla rozlapana po kradeži ...pepik píše:ty sy daval jiny klice nebo nakou jinou jednotkuPower156 píše:ja uz tam mel i jinou pristrojovku a taky to neslo ...zizuzidan píše:Zkus vyndat budíky,rozebrat je a podívat jestli tam není studenák,taky sem to nedávno řešil a proletoval sem 2 studenáky a vše o.k.
a jednotky tam zlodeji nechali origo ja bych to typnul ze to nechce prijmout ty tvy klice protoze je nekde neco zmeneno treba obsah immo a to potom starsi klice nenakodujes ty jdou jen jednou oni ti z autem uplne ujely nebo nePower156 píše:jen spinačku, byla rozlapana po kradeži ...pepik píše:ty sy daval jiny klice nebo nakou jinou jednotkuPower156 píše: ja uz tam mel i jinou pristrojovku a taky to neslo ...
no ukradli auto, vyměnila se jenom spínačka a zustal jeden klíč co byl doma, takže jeden klíč je původní a ten by mel jit naucit kdyz uz jednou na tenhle immo byl naucene, v namerenych hodnotach pise ze klic byl rozpoznan, a lze jej naucit, ale ukazuje ze starych klicu nauceno 0, no asi to nejak domrvili zlodeji, nebo jsme netahloautokutil píše:Jesliže jsi použil již jednou nekodované klíče tak už je nenakoduješ, musíš použít nové klíče. Zřejmě těžko budeš zjištovat profil klíče do použité spínací skřínky tak jedině objednat novou spínačku s klíčema a ty už nakoduješ.

rekl bych ze si uplne vedle pokavat to oni natocily tak ti vymazaly vsechny klice a kdyz je vymazaly tak nemuzou jit do auta prizpusobyt co ti to psalo po nakodovani v jednotce budiku a v motoruPower156 píše:no ukradli auto, vyměnila se jenom spínačka a zustal jeden klíč co byl doma, takže jeden klíč je původní a ten by mel jit naucit kdyz uz jednou na tenhle immo byl naucene, v namerenych hodnotach pise ze klic byl rozpoznan, a lze jej naucit, ale ukazuje ze starych klicu nauceno 0, no asi to nejak domrvili zlodeji, nebo jsme netahloautokutil píše:Jesliže jsi použil již jednou nekodované klíče tak už je nenakoduješ, musíš použít nové klíče. Zřejmě těžko budeš zjištovat profil klíče do použité spínací skřínky tak jedině objednat novou spínačku s klíčema a ty už nakoduješ.

v motoru - jednotka zablokovana, v pristrojovce chybne programování klíčů nebo tak něco....závada 1179pepik píše:rekl bych ze si uplne vedle pokavat to oni natocily tak ti vymazaly vsechny klice a kdyz je vymazaly tak nemuzou jit do auta prizpusobyt co ti to psalo po nakodovani v jednotce budiku a v motoruPower156 píše:no ukradli auto, vyměnila se jenom spínačka a zustal jeden klíč co byl doma, takže jeden klíč je původní a ten by mel jit naucit kdyz uz jednou na tenhle immo byl naucene, v namerenych hodnotach pise ze klic byl rozpoznan, a lze jej naucit, ale ukazuje ze starych klicu nauceno 0, no asi to nejak domrvili zlodeji, nebo jsme netahloautokutil píše:Jesliže jsi použil již jednou nekodované klíče tak už je nenakoduješ, musíš použít nové klíče. Zřejmě těžko budeš zjištovat profil klíče do použité spínací skřínky tak jedině objednat novou spínačku s klíčema a ty už nakoduješ.