BMW 330d zlobí

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MartyH
Nováček
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartyH »

no, jestli je to ten plast co drží okno v pojezdu tak stoji asi 50 až 80,-
abys to zjistil s určitostí, tak to rozdělat musíš. sundání není složitý, nevím jak u zadních dveří ,ale u tapecu na předních potřebuješ torx, a šroubovák.
jakubak BMW 535d
Sběrač informací

Příspěvek od jakubak BMW 535d »

jj
Naposledy upravil(a) jakubak BMW 535d dne 07 srp 2008, 18:51, celkem upraveno 1 x.
jakubak BMW 535d
Sběrač informací

TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!

Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky
Fl&sh
Nováček

Příspěvek od Fl&sh »

tak uz jeto opaveny, byla to spatna nafta od shel, nafta s benzinem...
jakubak BMW 535d
Sběrač informací

aha tak to jo.A můžu se zeptat je to limoška nebo kupé?
Fl&sh
Nováček

Příspěvek od Fl&sh »

Je to kombik
jakubak BMW 535d
Sběrač informací

A proč stim neskočíte všichni rovnou do origoš BMW servisu (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)?
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

Fl&sh píše:Chtěl jsem se zeptat. Když vyřadím rychlost, tak někdy se ergonomická ručička zvedne až na 10 litrů. Jeto u dislů normální? Nebo někde je problém?
to mi taky dělá :D
530d .. DP renegade
bbv
Nováček

Příspěvek od bbv »

caues :)))

tak zas po delsi dobe neco nevim ;))
ted sem narazil na to ze je v palubnim pocitaci naky menu a ze se da zjisit nekolik zajimavych info :)
no tak sem zkousel a narazil sem na neco s cim si nejsem jistej jak ma fungovat.

jde o tohle....a konkretne o test 1.1
zajimalo by me jak to funguje...kdyz se odpoji baterka tak je pocitac v hajzlu a pocita vse od znova nebo jak..to je prece blbost...
no takhle...mam najeto 105 000... ale ukazuje mi to jen _ _ 4 800
ale zadnou tecku v cisle nemam, tak nechapu coto je zac prave...
nevite nekdo o co delam spatne nebo kde je chybka? ;) diky moc

Test 1 – Informace o vozidle (Car Engine and cluster data): Při vypnutém motoru stiskneme a držíme tlačítko pro nulování denního počítadla kilometrů. Na LED displayi na palubce, kde je normálně tachometr se ukáže tESt 01 . Poté můžete pustit tlačítko. Na displayi se začnou postupně objevovat hodnoty s číslem testu palubky (1–6):

Test 1.0 – nnnnn – Fahrgestellnummer –46nnn Chassis nr/VIN serial number (last 5 digits) = identifikační číslo automobilu (VIN)
Test 1.1 – nnnnnn – K-Zahl Tachokombi – K-number = Celkem ujeté kilometry, pokud je v čísle tečka, s hodnotou tachometru bylo manipulováno
.
.
.
atd
skeletor
Přispěvovatel

Re: TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!

Příspěvek od skeletor »

jakubak BMW 535d píše:Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky
Ty nebo tvůj tata!!! (LOL)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

bbv píše: Test 1.1 – nnnnnn – K-Zahl Tachokombi – K-number = Celkem ujeté kilometry, pokud je v čísle tečka, s hodnotou tachometru bylo manipulováno
.
.
.
atd
kdyz se to udela poradne tak tam zadna tecka neni (rofl)
Drag Power
pitrisek
Přispěvovatel

Re: TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!

Příspěvek od pitrisek »

skeletor píše:
jakubak BMW 535d píše:Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky
Ty nebo tvůj tata!!! (LOL)
Jasně že Tata na BMW klubu je už profláknutej (noteeth) (noteeth) (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „BMW“