BMW 330d zlobí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!
Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
caues
))
tak zas po delsi dobe neco nevim
)
ted sem narazil na to ze je v palubnim pocitaci naky menu a ze se da zjisit nekolik zajimavych info
no tak sem zkousel a narazil sem na neco s cim si nejsem jistej jak ma fungovat.
jde o tohle....a konkretne o test 1.1
zajimalo by me jak to funguje...kdyz se odpoji baterka tak je pocitac v hajzlu a pocita vse od znova nebo jak..to je prece blbost...
no takhle...mam najeto 105 000... ale ukazuje mi to jen _ _ 4 800
ale zadnou tecku v cisle nemam, tak nechapu coto je zac prave...
nevite nekdo o co delam spatne nebo kde je chybka?
diky moc
Test 1 – Informace o vozidle (Car Engine and cluster data): Při vypnutém motoru stiskneme a držíme tlačítko pro nulování denního počítadla kilometrů. Na LED displayi na palubce, kde je normálně tachometr se ukáže tESt 01 . Poté můžete pustit tlačítko. Na displayi se začnou postupně objevovat hodnoty s číslem testu palubky (1–6):
Test 1.0 – nnnnn – Fahrgestellnummer –46nnn Chassis nr/VIN serial number (last 5 digits) = identifikační číslo automobilu (VIN)
Test 1.1 – nnnnnn – K-Zahl Tachokombi – K-number = Celkem ujeté kilometry, pokud je v čísle tečka, s hodnotou tachometru bylo manipulováno
.
.
.
atd

tak zas po delsi dobe neco nevim

ted sem narazil na to ze je v palubnim pocitaci naky menu a ze se da zjisit nekolik zajimavych info

no tak sem zkousel a narazil sem na neco s cim si nejsem jistej jak ma fungovat.
jde o tohle....a konkretne o test 1.1
zajimalo by me jak to funguje...kdyz se odpoji baterka tak je pocitac v hajzlu a pocita vse od znova nebo jak..to je prece blbost...
no takhle...mam najeto 105 000... ale ukazuje mi to jen _ _ 4 800
ale zadnou tecku v cisle nemam, tak nechapu coto je zac prave...
nevite nekdo o co delam spatne nebo kde je chybka?

Test 1 – Informace o vozidle (Car Engine and cluster data): Při vypnutém motoru stiskneme a držíme tlačítko pro nulování denního počítadla kilometrů. Na LED displayi na palubce, kde je normálně tachometr se ukáže tESt 01 . Poté můžete pustit tlačítko. Na displayi se začnou postupně objevovat hodnoty s číslem testu palubky (1–6):
Test 1.0 – nnnnn – Fahrgestellnummer –46nnn Chassis nr/VIN serial number (last 5 digits) = identifikační číslo automobilu (VIN)
Test 1.1 – nnnnnn – K-Zahl Tachokombi – K-number = Celkem ujeté kilometry, pokud je v čísle tečka, s hodnotou tachometru bylo manipulováno
.
.
.
atd
Re: TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!
Ty nebo tvůj tata!!!jakubak BMW 535d píše:Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: TO BUDE ZÁVADA NA TURBU!!!
Jasně že Tata na BMW klubu je už profláknutejskeletor píše:Ty nebo tvůj tata!!!jakubak BMW 535d píše:Hele já má sice 535d ale stalo se mi nejspíš to podobný šlapal jsem na plnej hrnec a ítak to jelo pomalu tak jsem to nechal chvilku v servisu a když jsem si pro to přijel náhradním vozem řekli mi že to byla závada na turbu a den před tím jsem stim blbnu a den poté to bylo nasračky