Zdravím kolegovia.
V krátkosti môj príbeh, aj keď ho niektorí už poznáte:
Opustil ma motor v mojej A6 2.5 TDi pri 306.000km... bola to varianta 114kW.
Zohnal som motor nový, ktorý sa tam nahodil, je to 110kW verzia, no čerpadlo a vstrekovače mám pôvodné zo starého motora... čiže parametre má tie isté ako bývalý motor.
Všetko sa prehodil, len elektrika sa dala z pôvodného motora, čo tam bol pôvodne, kvôli pinom čerpadla a niektroým iným drobnostiam, ináč fičí super.
Môj PROBLÉM spočíva v tom, že odkedy sa prehodil motor, nefunguje:
- elektrické nastavenie spätných zrkadiel
- elektrická zadná roletka
- ESP
- palubný počítač neukazuje exteriérovú teplotu
- vyhlasuje chybu a nejde teplota oleja
- klaksón sa zázračne rozhodol fungovať, tak OK
Všetky senzory, nerače sú na aute pôvodné, čiže fungovaly OK.
Ale zas nechápem ako motorová elektrika môže ovpyvniť el. spätné zrkadlá a roletku... poprípade ESP...
Ak ste sa niekto s týmto problémom stretli, poraďte prosím... som dpsť v núdzi...
Ďakujem.
A ak máte záujem o nejaké náhradné diely pôvodného motora V6 2.5 TDi, ozvite sa... odišli na ňom, ako je zvykom, vačky.
Problémy s elektrikou V6 TDi ...stav núdze...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problémy s elektrikou V6 TDi ...stav núdze...
Audi A6 2.5 V6 TDi 184k r.2002 +komplet kit sania K&N, new chip, EGR off, odstránený koncový tlmič, duplex atď atď...
motorový svazek a komfort spolu zrovna nesouvisý hledej problém jinde 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!