BX 1.4i 1989

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

BX 1.4i 1989

Příspěvek od slovacek.milos »

po zapnutí klíčku se rožnou kontrolky a v poloze start je vše mrtvé je to stará šelma vše postupně na odchodu

baterka OK
starterOK
napětí k pojistkovce OK měřeno pod zátěží 5A

pokud přiložím na kontakt padesát ale až u starteru napěti a svítí kontrolky auto chytne

za jakýkoliv nápad děkuji je to syn od kamarádky, spínačka?pojistkovka?

mě napadá jen udělat start tlačítko mimo spínačku a vyprdnout se na to moc díky miloš
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

podla mna bude špatná elektrická časť spínacej skrinky bude vypalený kontakt skus sa podívat či neni rozebíratelná u nekerých značek ide vymenit len táto elektrická časť spínacej skrinky ale u takéhoto staršího auta nevím
možno keby sa dala rozebrat a trochu vyčistit mohel by si tam dat relatko a to by možno spínačka zepla
slovacek.milos
Aktivista

ROMEK píše:podla mna bude špatná elektrická časť spínacej skrinky bude vypalený kontakt skus sa podívat či neni rozebíratelná u nekerých značek ide vymenit len táto elektrická časť spínacej skrinky ale u takéhoto staršího auta nevím
možno keby sa dala rozebrat a trochu vyčistit mohel by si tam dat relatko a to by možno spínačka zepla
k té spínačce vedou bílé a červené dráty do každého znich jsem píchl 12V a starter ani necukl, a to by měl, pojistkovka vzhledově vypadá nespálená jinak dík miloš
Miroslav Křížek
Nováček

Příspěvek od Miroslav Křížek »

Nevím,jak to mají zapojené BX-ka (vlastnil jsem 14RE rv 1987),takže přímo nepordím,ale na bxclubech se toto řešilo,tuším že nejlepší rada tam byla na vrakáči sehnat el.část z vozu XM a.ps jsou dva com a cz.
slovacek.milos
Aktivista

Miroslav Křížek píše:Nevím,jak to mají zapojené BX-ka (vlastnil jsem 14RE rv 1987),takže přímo nepordím,ale na bxclubech se toto řešilo,tuším že nejlepší rada tam byla na vrakáči sehnat el.část z vozu XM a.ps jsou dva com a cz.
já to taky tak vidím, ale lítat po vrakáčích se mi nechce nehledě na to že se stejná závada může opakovat, majitel souhlasí s tlačítkem na start a tak to pořeším díky moc miloš
slovacek.milos
Aktivista

tak se mi nakonec povedlo v té přední řadě v pojistkovce žlutý drát zaoxidovaný pin, přišel jsem na to při montáži startovacího tlačítka miloš
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

slovacek.milos píše:tak se mi nakonec povedlo v té přední řadě v pojistkovce žlutý drát zaoxidovaný pin, přišel jsem na to při montáži startovacího tlačítka miloš
doufám žes už neměl vyvrtanou díru na to tlačímtko (LOL)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
slovacek.milos
Aktivista

bombastiq píše:
slovacek.milos píše:tak se mi nakonec povedlo v té přední řadě v pojistkovce žlutý drát zaoxidovaný pin, přišel jsem na to při montáži startovacího tlačítka miloš
doufám žes už neměl vyvrtanou díru na to tlačímtko (LOL)

měl, dal jsem tlačimtko vlevo pod výdech topení, schránka je tam taková, pro případ že se mu to zas po..... miloš
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“