BX 1.4i 1989
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
BX 1.4i 1989
po zapnutí klíčku se rožnou kontrolky a v poloze start je vše mrtvé je to stará šelma vše postupně na odchodu
baterka OK
starterOK
napětí k pojistkovce OK měřeno pod zátěží 5A
pokud přiložím na kontakt padesát ale až u starteru napěti a svítí kontrolky auto chytne
za jakýkoliv nápad děkuji je to syn od kamarádky, spínačka?pojistkovka?
mě napadá jen udělat start tlačítko mimo spínačku a vyprdnout se na to moc díky miloš
baterka OK
starterOK
napětí k pojistkovce OK měřeno pod zátěží 5A
pokud přiložím na kontakt padesát ale až u starteru napěti a svítí kontrolky auto chytne
za jakýkoliv nápad děkuji je to syn od kamarádky, spínačka?pojistkovka?
mě napadá jen udělat start tlačítko mimo spínačku a vyprdnout se na to moc díky miloš
podla mna bude špatná elektrická časť spínacej skrinky bude vypalený kontakt skus sa podívat či neni rozebíratelná u nekerých značek ide vymenit len táto elektrická časť spínacej skrinky ale u takéhoto staršího auta nevím
možno keby sa dala rozebrat a trochu vyčistit mohel by si tam dat relatko a to by možno spínačka zepla
možno keby sa dala rozebrat a trochu vyčistit mohel by si tam dat relatko a to by možno spínačka zepla
-
slovacek.milos
- Aktivista
k té spínačce vedou bílé a červené dráty do každého znich jsem píchl 12V a starter ani necukl, a to by měl, pojistkovka vzhledově vypadá nespálená jinak dík milošROMEK píše:podla mna bude špatná elektrická časť spínacej skrinky bude vypalený kontakt skus sa podívat či neni rozebíratelná u nekerých značek ide vymenit len táto elektrická časť spínacej skrinky ale u takéhoto staršího auta nevím
-
Miroslav Křížek
- Nováček
-
slovacek.milos
- Aktivista
já to taky tak vidím, ale lítat po vrakáčích se mi nechce nehledě na to že se stejná závada může opakovat, majitel souhlasí s tlačítkem na start a tak to pořeším díky moc milošMiroslav Křížek píše:Nevím,jak to mají zapojené BX-ka (vlastnil jsem 14RE rv 1987),takže přímo nepordím,ale na bxclubech se toto řešilo,tuším že nejlepší rada tam byla na vrakáči sehnat el.část z vozu XM a.ps jsou dva com a cz.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
bombastiq píše:doufám žes už neměl vyvrtanou díru na to tlačímtkoslovacek.milos píše:tak se mi nakonec povedlo v té přední řadě v pojistkovce žlutý drát zaoxidovaný pin, přišel jsem na to při montáži startovacího tlačítka miloš
měl, dal jsem tlačimtko vlevo pod výdech topení, schránka je tam taková, pro případ že se mu to zas po..... miloš