Audi A6 quattro - zkušenosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Audi A6 quattro - zkušenosti
Zdar,chtěl bych koupit A6,ale fakt nevím jaký motor vybrat,chci quattro,takže bohužel odpadá 1,9TDI protože ten se co já vím v quattru nedělal
nebo se mýlím?Jestli jo byl bych jedině rád:)Pak V6 2,5 TDI,jenže tohohle motoru se tak nějaká bojím kvůli jeho technickým specifikum:-)dá se nějak +-poznat v jakym stavu ten motor je?(vačky,atd.)...pak už mě zbývají jen benzíny 1,8T,2,4 a 2,8...Třeba ta 1,8T by se mě líbila,ale netušim jak to je se spotřebou...který motor by jste mě doporučili a na co si dát pozor?Dík za rady 
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Mel jsem jen tu starsi, ale ono kdyz se podivas, tak se na nich krom kastle a interier (hezci) moc nezmenilo. Se 142kW jsem chvili jezdil v A4, ale to nejde porovnavat. Zrala min, ale auto je lehci.
Na ten novej motor mam ucebni prirucku pro Skoda Superb, je tam par veci jinejch a chytrejsi ECU, jinak je to proste 4. generace letite V6
Na ten novej motor mam ucebni prirucku pro Skoda Superb, je tam par veci jinejch a chytrejsi ECU, jinak je to proste 4. generace letite V6
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
už nevim co pomoc
koupil sem A6 96 2.8 v6 142kw nastartuju začne topit po 15min netopi jen v ot.nad 2000 pak začne tlačit vodu přes nadobku až je bez vody,vyměnil sem:v.čerpadlo,termostat,chladič,udělane hlavy,po proplachu nejde žadna rez,bud je to šilenost odvzdušnit nebo mam super prasklinu v bloku co se roztahne po zahřati jo a prska mi to vodu (ale vyfuky bivaj plne vody) prostě sem na mašli už nevim jo a ma to bufik za promyšlene rady diky 
jestli není jen pořádně zkroucená vrchní plocha, moc bloky nepraskaj, a trhlinu by jsi viděl, praskne většinou pokud někdo nevyčistí závity pro hlavové šroubygeorges píše:srovnane natlakovane ,ale už to neřešim dnešni pokus čislo 10odhalil praskli blok nejspíš tlakuje to a jde voda do vyfuku a pak to vře
Re: Audi A6 quattro - zkušenosti
váha píše:Zdar,chtěl bych koupit A6,ale fakt nevím jaký motor vybrat,chci quattro,takže bohužel odpadá 1,9TDI protože ten se co já vím v quattru nedělalnebo se mýlím?Jestli jo byl bych jedině rád:)Pak V6 2,5 TDI,jenže tohohle motoru se tak nějaká bojím kvůli jeho technickým specifikum:-)dá se nějak +-poznat v jakym stavu ten motor je?(vačky,atd.)...pak už mě zbývají jen benzíny 1,8T,2,4 a 2,8...Třeba ta 1,8T by se mě líbila,ale netušim jak to je se spotřebou...který motor by jste mě doporučili a na co si dát pozor?Dík za rady
Copak se deje,chces uz menit zase auti?vsak sis nedavno koupil A4....