Nový zákon = super spotřeba :o)

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDIPOWER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nový zákon = super spotřeba :o)

Příspěvek od TDIPOWER »

Tak chlapi, dnes jsem zkoušel jet do práce předpisově (wallbash). Skoro jsem umřel. A stejně kdyby stáli v určitých místech tak nemám body (hm) . Je to na mašli. Nicméně průměr 4,1l/100km (počítač). Jinak běžně tak 6l (počítač). Jinak spotřebu neřeším, jen ze zvědavosti jsem to zkusil. No alespoň nějaké pozitivum to má (LOL) .
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

tak to zcela souhlasím, musel jsem dneska ujet 200km, jel jsem zcela předpisově a PP ukazuje místo běžných 4,5l najednou 3,2l... :o :D

skutečnost je taková, že se mi prodloužil dojezd o cca 200km... :D (LOL)
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Spotřeba je super, ale ......
elit
Přispěvovatel

Příspěvek od elit »

zdenace píše:Spotřeba je super, ale ......
...ale sere me, ze lidi umiraji mene
VW Passat 3C 2008 BMP
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Polovina lidi umira na silnicich, druha polovina nema na auto penize. :D

Jezdim tak jak jsem jezdil (45-60), s tim rozdilem, ze na dalnici jedu 149 :). Kdyz uz, tak at to stoji za to. Nikdy jsem za nikoho nedojizdel a na nikoho netroubil. Ale ted, co se na triproudovce jezdi 120 v levem, tak troubim a nadavam jak spacek skoro porad. Myslim, ze budu ofiko 1. mrtvy kvuli novemu zakonu. Dostanu infarkt.

Jo a se spotrebou nesouhlasim. Semafory jsou delane, aby pri cca 50ti byla zelena vlna. Ovsem pri 35ti TO NEFUNGUJE!
Vic nafty prostojim nez projedu.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

lt.kubosh píše:Polovina lidi umira na silnicich, druha polovina nema na auto penize. :D

Jezdim tak jak jsem jezdil (45-60), s tim rozdilem, ze na dalnici jedu 149 :). Kdyz uz, tak at to stoji za to. Nikdy jsem za nikoho nedojizdel a na nikoho netroubil. Ale ted, co se na triproudovce jezdi 120 v levem, tak troubim a nadavam jak spacek skoro porad. Myslim, ze budu ofiko 1. mrtvy kvuli novemu zakonu. Dostanu infarkt.

Jo a se spotrebou nesouhlasim. Semafory jsou delane, aby pri cca 50ti byla zelena vlna. Ovsem pri 35ti TO NEFUNGUJE!
Vic nafty prostojim nez projedu.
Absolutní souhlas! Pryč z hlemežděma z levýho pruhu a zelená už taky nebude zelenější
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“