Váhu zkoušej za jízdy v zatížení na volnoběh nic kloudnýho nezjistíš.ManTrucker píše:zkoušel jsem změřit přes Vag váhu vzduchu zkoušel jsem to přes kanal 3 egr a tam mněla mít váha na volnoběh max 270 a na volnoběh to ukazovalo 278 a něco přes 260 když sem tomu šlapl tak se hodnota vyhoupla k 500 a padala přišlo mně že pomalu a sekala se.je tedy vaha K.O.? nebo je to v toleranci?
jak poznám jestli je Superb 2.5 TDi nachipovan?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
a zrovna se podivej pri plnym plynu kolik ti vstřikuje v 001 podle toho pozna jestli je to upraveny nebo ne pokliže víš kolik tento motor vstřikuje origo max. 2.5 presne neznam ty tolik neopravuju ale určite tady zkušení ti rádi odpoví mam pocit ze orig je kolem 45?
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
-
- Sběrač informací
Zkus ji vyčistit, jde to dobře odmašťovačem brzd od Starline. Nebo pak zkus od někoho pujčit na pár dníManTrucker píše:To se mně nezdá auto má najeto 70tis km a jede docela dost.Jak by se dala ta vaha zkontrolovat?Viktor.88 píše:Zkus si s tím dojet na brzdu a uvidíš...Ale tu zvýšenou spotřebu ti udělá klidně i špatná váha vzduchu.

VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Kde najdu u G III 1Z vahu vzduchu a naftovej filtr?
ahoj, mam takovou blbou otazku, prosim nekamenovat;-) Kde najdu u myho Golfa vahu vzduchu a naftovej filtr? A bude na tu vahu stacit obyc technickej benzin? A jak ji co bejsetrnejs dostanu ven? dekuju moc za radu[/list]
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=34699
cislo 5 je vzduchovka
naf filtr je na tom obtazku vedle nadobky na vodu (podivej se s kama ti vede hadice k cerpadlu)
cislo 5 je vzduchovka
naf filtr je na tom obtazku vedle nadobky na vodu (podivej se s kama ti vede hadice k cerpadlu)
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Re: jak poznám jestli je Superb 2.5 TDi nachipovan?
Ak mas 100% funkcne EGRko a nastartujes STUDENY motor a nechas ho ihned bezat na volnobeh (bez toho aby si mu pridal plyn) a po 2 minutach od nastartovania ti trochu klesnu otacky motora (budes to pocut) tak nieje nacipovany. Ak ti trochu klesnu az po 4 minutach tak je nacipovany.ManTrucker píše:Čau chci se zeptat jak poznám jestli je Superb 2.5TDi nachipován?Problem je v tom že auto dost žere nebo co všechno projit vagem a jaké hodnoty by tam mněly byt v originalu.muže se jednat o kvalitní čip protože auto bylo referenntským autem Škody
Mam Audinu s tímto motorem a 8.4lt / 100km.co čekáš od 6tiválu????ManTrucker píše:to mně přijde dost toto jsou údaje z mobile.de (nic oficiálnějšího jsem nenašel vyplňuje to tam system podle hodnot výrobce)Richi píše:Hele, to je překlep ne? Klasifikace 2.5 TDI "dost žere" a potom napsat 8 litrů, to je roztomilé.ManTrucker píše: kolem 8litrů
Spotřeba (kombinovaná): cca 6.9 l/100 km
Spotřeba (město): cca 9.9 l/100 km
Spotřeba (mimo město): cca 5.3 l/100 km
A auto jezdí spíš mimo město a neni honěný jezdi spíš kliďanko pianko tak bych čekal 6.5 zhruba
AUDI A4 2.5 Tdi Quattro (AKE)