studené starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
studené starty
ahoj klubáci! mám takový problém začíná mrznout jakmile mi auto stojí přes noc ráno nastaruju a zdá se mi jakoby chytil na tři ale žhavící svíčky jsou ok!nevíte čím by to mohlo být ale tak za tři vteřiny už běží normálně
golf iv 66kw higline
prave resim stejny problem,zhavicky sem vymenil,a rano to udelalo stejne.octavie81 píše:zkontroluj žhavičky,jestli jsou ok,tak si zvedni dobu žhavení,at to žhaví déle
skousel sem to nekolik krat zapnout a jako nazhavit ale zadny vysledek.
alhambra-1, 1,9tdi,81kw.ma to relatko ?skousel sem to merit ale nevim jestli zrovna to mnelo zhavit pac sem to mnel na dilne.[jak to vyskouset]
alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
koukal sem nato tet vecer takze sem nenasel konkretne kde a ktera je tak sem je race propipal vsechny a vsechny jsou good.skacpi píše:a co pojistka na žhavení
alhambra 1,9tdi.multimedialna zastavba.samurai super tereni uprava.matiz tuning autohifi uprava.racer o ten se postarala matka priroda.a novy clen long...
Mam stejný problem,4 nový žhavicky a stejně mi to chyta studený na tri,ale jen když to žhaví,svítí perko,jak je nad nulou tak pohoda. Mam tusení že to bude neco vic.Zhavení maka,žhavil sem i kabelem a stejný. možna komprese,nebo vstrik nevím. Octa AHF 81kw,260000km.koncak píše:prave resim stejny problem,zhavicky sem vymenil,a rano to udelalo stejne.octavie81 píše:zkontroluj žhavičky,jestli jsou ok,tak si zvedni dobu žhavení,at to žhaví déle
skousel sem to nekolik krat zapnout a jako nazhavit ale zadny vysledek.
alhambra-1, 1,9tdi,81kw.ma to relatko ?skousel sem to merit ale nevim jestli zrovna to mnelo zhavit pac sem to mnel na dilne.[jak to vyskouset]
tak dneska sem pro zmenu nenatocil vubec,nez to chitlo tak zdechla baterka.
jelikoz budu delat rozvody tak to rozdelam celi,a pri nastavovani cerpadla[kontrole]tak se to udela,
jenom bych pro nas neskusenych poprosil adresy kde se pridava startovaci davka,
a kde se nastavuje doba zhaveni?
1,9 tdi ahf 81kw rv98
1,9 tdi ahf 81kw rv98
Žhavil jsem i kabelem primo z baterky a nic porad stejny, normalne chytne hned jakoby zakucka,de na tri a za 2 vteriny na čtyři. A když odpojim žhavicky tak chyta stejne,no o chlup dyl tocí a když chytne tak vic zakouří.koncak píše:tak dneska sem pro zmenu nenatocil vubec,nez to chitlo tak zdechla baterka.jelikoz budu delat rozvody tak to rozdelam celi,a pri nastavovani cerpadla[kontrole]tak se to udela,
1,9 tdi ahf 81kw rv98
studené starty
zdar chlapi řešim něco podobného na sharanu 81kw pojistka,žhavky,čidlo vše vyměněné kontrolka blikne,ale mašina nechytá.Jakmile je tepleji tak ok.Na jakem kanálu najdu u sepervagu prodloužení žhavení dokonce bych řek že to tu někdo psal.dík